Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Загублений світ
Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Поширити в соціальних мережах:

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Історія розвитку космонавтики може стати ще одним плацдармом для дискусій. За словами колишнього контр-розвідника СРСР Володимира Цибулькіна, першим космонавтом в історії людства був не Юрій Гагарін. Але хто ж тоді?

Аби про це дізнатися, потрібно повернутися у часи Другої світової війни, коли в нацистській Німеччині існував підрозділ «Аненербе», який і досі вражає технологічними проривами того часу. Дослідивши архіви нацистської наукової організації, Володимир Цибулькін, заявив, що перший успішний запуск керованого людиною космічного корабля здійснили науковці Третього Рейху.

«Там сидів ссівський офіцер. Це був перший космонавт серед людства. Ракета реально вийшла у космос», - каже Володимир Цибулькін.

Цю ракету створив інженер з «Аненербе» Вернер фон Браун. Правда це чи ні, достеменно невідомо, але  дослідниця історії Третього Рейху Юлія Константінова розповіла, що вже після війни Вернер фон Браун брав участь в американському проекті висадки на Місяць, який пройшов успішно.

Адольф Гітлер був у захваті від розробок Вернера фон Брауна, але в той момент розглядав ракети виключно як можливість перемогти у війні. Він марив тисячами ФАУ-2, які полетіли б на Лондон, москву та Нью-Йорк. Проте 1945 року Третій Рейх вже не мав коштів на виготовлення такої кількості ракет.

Тож як фахівцям з «Аненербе» вдалося здійснити небачений раніше технологічний прорив, що ледь не призвів до їхньої перемоги у Другий світовій? Подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Читати більше