«Загублений світ»: як карантинний досвід допоміг українцям під час війни

Загублений світ
«Загублений світ»: як карантинний досвід допоміг українцям під час війни
Поширити в соціальних мережах:

Коронавірус – тренувальний апокаліпсис…

18 березня о 17:00 в ефірі каналу 2+2 вийде новий випуск інформаційно-пізнавального проєкту «Загублений світ. Коронавірус – тренувальний апокаліпсис» - як пережитий досвід пандемії ковіду допоміг Україні вистояти в повномасштабній війні.

Covid-19 – наймасштабніший виклик з яким зіткнулося людство в новому тисячолітті. Проте для українців «коронавірус» став тренуванням на міцність, а для медичної системи поштовхом для розвитку – впровадження новітніх технологій і широке застосування механізмів надання дистанційної допомоги.

Автор і ведучий програми Максим Сухенко розкаже, як в період пандемії медики ковідних відділень 24/7 боролися за кожне життя, знаходячись «на передовій». А з першими вибухами 24 лютого 2022 року вони опинилися на передовій в прямому сенсі – хірурги рятують важкопоранених, роблять складні операції в умовах блекауту, рятують тисячі життів військових та цивільних після ракетних обстрілів. Так само тримають удар і лікарі сімейної медицини – пережитий ковідний досвід і опанований тоді формат дистанційного консультування допоміг сімейним лікарям справитися із надскладною задачею – внутрішніми переселенцями. Фактично, українські лікарі працюють в надзвичайній ситуації вже чотири роки. Так само карантинний досвід допоміг освітянам швидко відновити дистанційне навчання для дітей під час повномасштабного вторгнення. 

Тотальний локдаун, запроваджений в Україні через пандемію коронавірусу, завдав суттєвих збитків українській економіці, проте дав змогу отримати новий, неоціненний досвід виживання в складних обставинах.

Як різні галузі змогли адаптуватися спочатку в умовах локдауну, потім – повномасштабного вторгнення, як відновлювалася культура – театральні вистави, кіно, концерти  – дізнавайтеся в інформаційно-пізнавальному проєкті «Загублений світ. Коронавірус – тренувальний апокаліпсис» 18 березня на телеканалі 2+2.

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Читати більше