Топ-10 порад як умовити жінку на секс на першому побаченні

Топ-10 порад як умовити жінку на секс на першому побаченні
Поширити в соціальних мережах:

Найкращий спосіб розтопити лід – це просто розсмішити її. Які поради дають досвідчені пікапери? – у матеріалі.

Коли справа доходить до залицяння та натяку на секс, то стандартні підходи не завжди працюють. Жінки сьогодні не хочуть банального хлопця зі стандартними підкатами. То що робити, аби заманити жінку у ліжко на першому ж побаченні? (І ні, ми не можемо давати 100% гарантії, вибачте, все залежить тільки від вас).

  • Образ

Попрацюйте над собою напередодні побачення. Жінки люблять доглянутих чоловіків, але не гарячкуйте, що занадто, то не здорово. Волосся має бути чистим та гарно вкладеним, від вас має дуже приємно пахнути (не дешевим одеколоном), взуття обов’язково чистим, а одяг свіжим. Щодо одягу, ваш образ має відповідати самому побаченню: у ресторан – офіційно, на прогулянку парком – смарт кежуал.

  • Вигадайте цікаву першу фразу.

"Привіт, ти красива. Чи можу я тобі сказати це ще раз завтра вранці?" Більше фраз, які збуджують жінок читайте тут.

  • Солодкий та щирий ідеал.

Прогулянки містом, розмови про романтику, тримай її за руку, будь ніжним та "правильним" хлопцем. Більшість жінок не можуть встояти перед солодким ідеалом чоловіка: мужній, романтичний, доглянутий і ніякого натяку на секс. Вона сама захоче побачити вас у ліжку!

Гола правда: ерогенні точки жінки, про які не здогадуються чоловіки 

  • Ніякої вульгарщини.

Чесно, жодних фразочок чи натяків! Це страшенно дратує чарівних жінок. Будьте впевнені, вам образу дадуть відкоша. Вам здається, що таким чином ви демонструєте свою пристрасть, але це не так. Така поведінка видає чоловіка із проблемами в особистому житті, такого собі невдаху.

  • Доведеться витратити купу часу і не шкодувати грошей.

А ви як думали? Що ми напишемо вам чарівну формулу, проговоривши яку, ви отримаєте будь-яку дівчину на світі? Вам варто бути терплячим та не шкодувати грошей. Ніхто не говорить про дорогі подарунки, але букет квітів та пригощання обов’язково.

  • Довіра

Головне завдання цього вечора – отримати її довіру. Вона має почуватися спокійно і знати, що ви її не образите. Говоріть з нею про її життя, запитайте про дитинство (як правило це найприємніший період життя), розкажіть кілька кумедних історій зі свого життя. Поступово вона не відчуватиме вас чужаком і ви перейдете бар’єр.

6 помилок, які позбавлять вас сексу 

  • Користуйтеся моментом

Часто чоловіки просто не вміють (або соромляться) користуватися правильним моментом. Раптово пішов дощ? – Привід обійняти її, накинути на її плечі свою куртку. Поруч знаходиться щось неймовірно красиве – час для компліменту та доторків (наприклад, взяти її за руку, чи ніжно погладити спину).

  • Не намагайся її споїти.

Це вже такий застарілий стереотип – нехай вона вип’є якомога більше алкоголю, швидше розслабиться і все станеться само собою. Ні, так вона просто сп’яніє і зовсім не факт, що саме у такому стані вона дуже вас захоче. Трішки вина для розслаблення – так, пляшка віскі – ні!

  • Будьте впевнені.

Ви ж самі не вірите, що секс на першому побаченні можливий, правда? Тож, спершу, ви маєте повірити у себе. Звичайно, такі речі приходять із досвідом. Але спробуйте дійсно відчути себе тим чоловіком, який з легкістю може отримати бажану жінку.

Не засмучуйтеся, якщо з першого разу нічого не вийшло. Це не спорт, а жінка – не робот. Є багато факторів, які впливають на її інтимний настрій: погода, емоційний фон, вона не готова сьогодні роздягатися та інше.

Топ-10 міфів про секс 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Читати більше