6 помилок, які позбавлять вас сексу

6 помилок, які позбавлять вас сексу
Поширити в соціальних мережах:

У мережі Інтернет ви знайдете десятки порад, як утримувати пристрасть у стосунках. Та деякі з них, чесно кажучи, викликають лише сміх. Ми ж розповімо, що може лишити вас без сексу надовго.

  • Помилка №1. Волосяний покрив.

О, ви можете зауважити: а хто ж його бачить взимку? Ваша половинка бачить! Вибачте, феміністки, але волосся на ногах, під пахвами та ще у одному інтимному місці – не додає пристрасті парі. Таке вже сьогодення. Краще позбуватися зайвого і тішити коханих гладкою шкірою. Це стосується обох статей, якщо ви розумієте про що ми.

  • Помилка №2. Трусєля.

Вибачте, за не літературне формування, але з пісні слів не викинеш. Старі, розтягнуті, бабусині труси – це викличуть неймовірного бажання зайнятися із вами коханням. Та й красива нижня білизна, яка вдало підкреслює ваші форми, – насолода не тільки для ока партнера, але і для вас. Чоловіки, запрані сімейки просто зараз – на смітник.

  • Помилка №3. Сварки на рівному місці.

Знову ж таки – це стосується обох партнерів. Ви ж не герої анекдотів, які щодня гримають одне на одного, правда? Агресія абсолютний противний сексуальності. Ви хоч раз дивилися на себе у дзеркало, коли кричите? Це не той вираз, який хочеться бачити. Звичайно, конфлікти та непорозуміння – річ буденна. Але навчіться вирішувати їх більш спокійно і без образ гідності одне одного. Спробуйте, чесно.

Маленька порада: не лягайте спати посвареними. Міцний шлюб мають ті пари, які засинають спокійними та не тримаючи образ.

  • Помилка №4. Порівнювати партнера з…

Ваш колишній партнер був ого-го-го? А у подруги/друга щодня романтичний вечір? А от подивись на його/її фігуру! – це фрази вбивці. Вам приємно, коли вас порівнюють? От і партнеру не приємно. У більшості випадків у мозку виникає блок: якщо я гірше, нехай знайде кращого. І партнер навіть не намагатиметься бути кращим. Компліменти та похвала за досягнення – от шлях до щастя у ліжку.

  • Помилка №5. Зайві кг.

Звичайно, 5-6 кілограмчиків зверху не страшні. Ми всі люди і з віком метаболізм слабшає. А от +15 і вище – це вже серйозні проблеми. І в першу чергу зі здоров’ям. Не забувайте, що надмірна вага негативно впливає на наш організм. Мовчимо вже про сексуальні стосунки. Не забувайте, гарний секс – здоровий секс.

  • Помилка №6. Ми довго разом, можна займатися цим рідше… Набагато рідше.

Рутина, діти, робота, втома – все це відволікає від кохання та романтики. З часом пристрасть може загубитися серед усіх життєвих речей. Але! Побут не має позбавляти вас насолоди. Спробуйте знайти час, хоча б раз на тиждень, аби подарувати одне одному радість.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше