Гола правда: ерогенні точки жінки, про які не здогадуються чоловіки

Гола правда: ерогенні точки жінки, про які не здогадуються чоловіки
Поширити в соціальних мережах:

Шкода, що і самі жінки, і чоловіки не знають про ерогенні зони, які можуть подарувати партнерам нові незабутні емоції. Ми дослідили це питання і готові ділитися із вами знаннями.

У кінці матеріалу БОНУС – ерогенні зони від Моніки із серіалу "Друзі".

"Ерогенна зона є в будь-якому місці тіла, яка має підвищену чутливість і може викликати сексуальну реакцію при стимулюванні", − пояснює Джеан Грір, доктор філософії, сексу і експерт з питань стосунків. "Важливо вийти за межі очевидних напрямків і вивчити все тіло вашого партнера, щоб дати їй найбільше задоволення".

Щоб зробити знаходження потрібних конопочок задоволення простішим для чоловіків, які все ще перебувають у пошуках, ми склали список, який допоможе.

  • Внутрішня поверхня стегна

Ця частина жіночого тіла має дещо вищу температуру і знаходиться на шляху до цілі (сподіваємося, ви розумієте, про що ми). Ніжні доторки та легкий температурний контраст пробудять у жінці неймовірний спектр емоцій. Спробуйте!

  • Шия

Шия та плечі мають так багато нервових закінчень, що легкий дотик це все, що необхідно для підкорення вашої дикої левиці. Ніжно цілуйте зверху до низу, або ж стисніть рукою задню частину шиї (деякі жінки полюбляють трішки перчинки), проведіть пальчиками по плечах – фантазуйте і ваша партнерка буде вам вдячною.

  • Вуха

Незважаючи на те, що вуха вважаються високо еротичними, вони часто залишаються без уваги. Від теплого дихання до тихих компліментів, є багато того, що ви можете зробити з вухами жінки. І їй, швидше за все, це сподобається.

  • Живіт

Так, звичайно, животик. Область живота між пупком і тазом, є менш відомою ерогенною зоною. Але не менш чутливою.

Легка стимуляція животика партнерки сприяє кровотоку в інші ерогенні зони. Нижня частина живота настільки близька до клітора, що тільки думка про рух на південь також особливо захоплююча для багатьох жінок. Використовуйте свої руки, щоб м'яко погладити низ живота, цілуйте цю зону, перш ніж застосувати трохи більше тиску.

  • Руки

Як це ерогенна зона? – запитаєте ви. Звичайно, так! Ваші руки є одним з найважливіших статевих органів. Руки надзвичайно чуттєві. Навіть легкий і ніжний дотик може спровокувати ланцюгову реакцію у тілі жінки. І ще одне, не лякайтеся, смоктання пальців – це один із видів орального сексу.

  • Ступні

У ногах є точки напруги, які викликають збудження. Під час прелюдії, спробуйте помасажувати їй ноги, не забуваючи про ступні та пальчики. Швидше за все, у цю мить вона забуде про страх лоскоту, адже правильне натискання на ступні викликає не сміх, а сексуальне збудження.

  • Губи

Гарячий, пристрасний, ніжний поцілунок – найяскравіша частина перед сексом. Губи є найбільш ерогенними з усіх ерогенних зон і запаковані купою нервових закінчень, розташованих дуже близько до поверхні шкіри (у 100 разів більше, ніж наші кінчики пальців). Навіть найменший дотик до губ викликає вивільнення гормонів, які впливають на наші емоції. Не забувайте, що губи можна не тільки цілувати.

  • Груди

Коли ви пестите жіночі груди, її тіло звільняє окситоцин, гормон щастя. Усе тіло наповнюється сексуальною енергією. Цілуйте, пестіть, масажуйте, але будьте уважними, щоб не зробити їй боляче, все ж таки – це найніжніший орган жінки.

  • Соски

Ще більш чутливі, ніж груди, соски дають суміш насолоди та болю. Тим не менш, це хороший вид болю, тому не бійтеся стимулювати цю точку насолоди.

  • Шкіра голови

Може звучати дивно, але для багатьох жінок гра з волоссям творить чудеса. Це тому, що нерви на шкірі голови, як відомо, підвищують збудження. Саме тому волосся настільки важливе під час сексу. Тримайте пучок під час пози доггі-стайл злегка натягуючи на себе і ви зрозумієте, про що ми.

  • Попа

Ще одна гіперчутлива ділянка, яка завжди є чудовою фантазією для більшості чоловіків. І навіть якщо анальний секс не допускається, в меню завжди з'являється зжимання сідниць, ніжні ляпаси (або й не ніжні) та масаж отвору.

  • Спина

Зауважили, як хороший масаж спини подобається жінкам? Окрім очевидної релаксації, масаж нижньої частини спини також залишає тепло у тілі, тим самим робить секс набагато вражаючішим!

  • Клітор

Тільки зараз ми переходимо до очевидного. Клітор − це найсильніша ерогенна частина тіла жінки. Якщо ви знайшли його, ви знайшли все, що потрібно. Єдина проблема полягає у тому, що більшість чоловіків не вміють із ним поводитися.

  • Вагіна

Розберемося трохи. До самого статевого акту жіноче тіло потрібно підготувати (так само як і чоловіче). І від того, як добре ви це зробите, будуть залежати відчуття вашої партнерки. Чули колись, про больові відчуття під час сексу? Найчастіше це трапляється через невміння чоловіка підготувати її тіло до процесу. Не поспішайте проникати всередину, зробіть усе, щоб жінка лишилася задоволеною, а не напруженою.

Як і обіцяли, бонус: ерогенні точки від Моніки.

Інструкція: 1, 2, 1, 2, 3, 3, 5, 4, 3, 2, 2, а, 2, 4, 6, 2, 4, 6, 4, 2, 2, 4, 7, 5, 7, 6, 7, 7, 7...

  1. Вуха,
  2. Губи.
  3. Шия.
  4. Груди.
  5. Попа.
  6. Внутрішня поверхня стегна.
  7. Вагіна.
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше