Топ-10 міфів про секс

Топ-10 міфів про секс
Поширити в соціальних мережах:

Прикро, але більшість людей досі вірять у міфи пов’язані із сексом. Проблема полягає в тому, що нам не розповідають про сексуальність чоловіків та жінок з самого дитинства.

Думаєте, що знаєте все про секс? Ви помиляєтеся! Прочитайте наш матеріал, щоб побачити, що широко прийняті "істини" можуть виявитися міфами. Після того, як ви озброїтесь цими знаннями, використайте їх на ділі. Вона буде дякувати вам, а ви будете дякувати нам.

  • Міф: У жінок немає ерекції.

Правда: Жінки мають ерекцію.

"Більшість людей думають, що клітор – це лише маленька кнопка, яку ви можете бачити своїми очима", – каже лікар, автор кількох бестселерів у дослідженні сексуальності Мартін Венсдей.

Але ми знаємо, що клітор в сотні разів довший, ніж видно на тілі. У жінок є еректильна тканина навколо уретри, і промежині губки. Це все – еректильні тканини. Люди, особливо чоловіки, не знають, що у жінок є ерекція. Тому і не приділяють значної уваги попереднім пестощам. Пам’ятайте жінкам також потрібно "пробудити" тіло, щоб отримати сексуальне задоволення.

  • І жінки також мають ранкове збудження.

"Жінки прокидаються з ранковим збудженням, – каже лікар Мартін.

Більшість партнерів-чоловіків не знають, що їхні партнери-жінки прокидаються з ерекцією або мають еректильну тканину, як і вони самі. Тож, ранковий секс потрібен обом партнерам.

  • Міф: Жінки не еякулюють.

Правда: Сквіртинг не підробка.

"Якщо ваш досвід зі сквіртингом обмежується лише переглядом його в порно, ви, мабуть, не маєте сумніву, що бризкування абсолютно реальне, але не у всіх", – каже Аманда Лютерман, ліцензований психотерапевт, який спеціалізується на сексуальності.

Незважаючи на те, що наука, що стоїть за бризкуваннями, не є повністю зрозумілою, документація про жіночу еякуляцію походить ще до 16 століття, і численні дослідження з тих пір виявили, що деякі жінки дійсно виділяють рідину під час оргазму. Так, бризкування досить реальне. Фактично, одне дослідження, у якиму брали участь 300 учасників доводить, що лише сім жінок мають жіночу еякуляцію під час оргазму. У більшості випадків, рідина, що виділяється (особливо у фільмах із полуничкою) – сеча.

  • Міф: Лише проникнення може привести жінку до оргазму.

Правда: Потрібно стимулювати клітор також.

Приблизно 75 відсотків жінок ніколи не мають оргазму лише через вагінальний акт; їм потрібна пряма стимуляція клітора. Якщо подружжя хоче досягти кульмінації одночасно під час статевого акту, кращим варіантом для одного з них є використання пальців або вібратора, щоб принести радість клітору.

  • Міф: Чоловіки повинні еякулювати, щоб отримати сексуальну насолоду.

Правда: Існує нееякулярний оргазм.

Дуже поширена думка серед жінок, які зосереджують усю увагу на тому, щоб допомогти чоловіку завершити процес із еякуляцією. Але запитайте будь-кого, хто навчився відокремити оргазм від еякуляції, і він скаже вам, що існує безліч переваг нееякулярного оргазму. І для досвідчених чоловіків – еякуляція не є основною метою в сексі.

  • Міф: Менш ніж 10 відсотків жінок відчувають сексуальні болі.

Правда: Близько 30 відсотків жінок відчувають біль при контакті.

Дані щодо жінок вказують, що 30 відсотків зустрічають з певним рівнем сексуального болю. Тому, коли вона виявляє ознаки дискомфорту, візьміть це до уваги. Більшість неприємних відчуттів виникають від неправильної позиції та тертя.

  • Міф: Будь-який чоловік може навчитися контролювати свою еякуляцію.

Правда: Передчасна еякуляція може трапитися у всіх.

У фільмах для дорослих чоловіки можуть займатися сексом годинами і не еякулювати. Але правда інша… Все може закінчитися неочікувано, не залежно від бажання чоловіка. Так, існують спеціальні вправи та поради, як відкласти закінчення. Одначе, у деяких випадках вони абсолютно не дієві. Все залежить від сексуального збудження, емоційного та фізичного стану чоловіка, впливу різних речовин (алкоголю, наприклад). Тож, чоловіки – не засмучуйтеся, вашої провини у тому немає. Краще трішки відпочиньте і заходьте на друге коло.

  • Міф: Устриці роблять вас більш сексуально-активними.

Правда: Вплив афродизіаків не доведений.

Немає наукових доказів того, що устриці збільшують лібідо. Як і будь-які інші продукти. Але може бути ефект плацебо, тож якщо це працює, чудово!

  • Міф: Щоденна еякуляція завдає шкоди сперматозоїдам.

Правда: Вона просто зменшує їх кількість і це не страшно, якщо ви не плануєте завести дитину.

Згідно з дослідженням, яке було проведено для огляду журналу Fertility and Sterility, щоденна еякуляція може зменшити кількість сперми. Але під час щоденної мастурбації зменшується кількість сперматозоїдів у вашому еякуляті (і тим самим "полегшується ваше навантаження"), це насправді не повинно турбувати вас, якщо ви не намагаєтеся завести дитину", – вважає експерт з урології чоловіків Ларрі Ліпшульц.

  • Міф: Сперма корисна як їжа.

Правда: Сперма високовуглеводна.

Сперма – це фруктоза і ферменти. І вона вміщує високу кількість вуглеводів. Усі ми знаємо, що вуглеводи у великій кількості шкодять організму і фігурі. Якщо ви прочитали інформацію, що сперма низькокалорійна і її рекомендують вживати при дієтах – не вірте.

  • Міф: У жінок менше сексуальних партнерів, ніж у чоловіків.

Правда: Приблизно однаково.

Коли-небудь чули жарт, що жінки віднімають 2 партнерів від свого "числа", а чоловіки додають 2? Це правда.

Коли дослідники в Університеті штату Мен розповіли групі жінок, що їх тестували на детекторі брехні, було менше розбіжностей між зареєстрованою кількістю партнерів чоловіків і жінок. Але коли жінки вважали, що їх не тестують на детекторі, їхні відповіді підтримували стереотип. Жінки схильні приховувати реальну кількість партнерів, через осуд суспільства. А чоловіки навпаки – перебільшують. Аби виглядати краще в очах інших.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»
Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»

Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…

Привласнення борщу: як і навіщо росіяни намагаються красти страви в інших країнах
Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
Читати більше