Що їстимуть колоністи Марса і чому ми повинні думати про це вже сьогодні? Та невже штучне м'ясо не гірше, ніж справжнє?
Нещодавно майстри з Китаю навчилися робити штучну капусту. Звісно, про жодні вітаміни там не йдеться – аби тільки живим лишитися після вживання такого "делікатесу". Тим більше, походження цього "овоча" виробник не афішує.
Шизофренія та депресія, або як їжа впливає на людський мозок
Просто вражає майстерність фахівців з Піднебесної у виробництві й штучних яєць. Склад продукту: барвники, згущувачі та крохмаль. А от шкаралупу виготовляють з розчину парафіну, карбонату калію та гіпсового порошку. Звучить не надто апетитно, чи не так?
Та й для здоров’я користі жодної. Людина, харчуючись такою їжею, значно вкорочує собі життя, кажуть лікарі.
Ви, напевно, і не підозрюєте, що скоро буде важко відрізнити справжній стейк від штучного. Американський стартап заявив, що от-от почне виготовляти таку неймовірну річ. Щоб отримати штучне м'ясо, не потрібні корови чи свині, лише їх стовбурові клітини. Апетитні стейки вирощуватимуть у пробірках, при цьому жодна тварина не постраждає.
Та чи готові ми до таких новацій, а головне, як організм людини відреагує на штучні продукти? Дивіться у сюжеті!
Більше неймовірного у Загубленому світі на 2+2!