Під час Другої світової війни на Поліссі діяла таємна нацистська лабораторія, яка перетворювала полонених солдатів на вовкулак

Загублений світ
Під час Другої світової війни на Поліссі діяла таємна нацистська лабораторія, яка перетворювала полонених солдатів на вовкулак
Поширити в соціальних мережах:

Людина у такому стані була швидкою і не відчувала больового шоку…

Чого лише не витворяли гітлерівці на території Радянського Союзу. Тут, зокрема в Україні, діяли навіть таємні нацистські лабораторії у яких відпрацьовували досліди на полонених радянських солдатах.

«На радянських військовополонених відпрацьовувалася ось ця технологія введення в особливий психологічний і фізіологічний стан людини. При цьому людина мала неймовірно швидкі рухи і не відчувала больового шоку», - розповідає Сергій Жила, екс-директор Поліського заповідника, дослідник вовкулацтва.

2 квітня, 1945 року. До капітуляції гітлерівської Німеччини залишалося трохи більше місяця. Неминучість програшу Третього рейху під натиском військ союзників розуміли усі. Проте на останок нацисти запустили у дію цинічний план, який підготували на випадок поразки. Бойовим підрозділам СС, які складалися з підлітків-фанатиків, було наказано вчиняти криваві теракти у тилу радянських військ. Німецькі партизанські загони отримали назву «Werwolf» (Вовкулака). Ці фанатики Верфольфа продовжували вести партизанську війну навіть після капітуляції Німеччини та самогубства Гітлера.

Щоб перетворити німецьких підлітків на озвірілих фанатиків-убивць їм «промивали мозок» за допомогою галюциногенних препаратів та поїли настоянкою з мухоморів.

Коли радянські війська захопили нацистську лабораторію, більшість піддослідних настільки деградували до стану хижаків, що не змогли повернутися у світ людей. Сталін наказав знищити цю лабораторію разом із тими, хто в ній перебував.

Для відродження давньої традиції воїнів-звірів нацисти не випадково обрали Україну. У Європі католицька церква нещадно винищила майже всіх нащадків вовкулак. Нащадки вовкулак уціліли лише в Україні, яку минули вогнища інквізиції, адже бойові маги були вірними союзниками легендарних українських полководців.  

Більше про це дивися у сюжеті програми «Загублений світ»

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Унікальні істоти з глибин: в Індійському океані мешкають равлики, здатні витримувати температуру 371°C
Хакерський удар: 24 лютого 2022 року рф хотіла позбавити зв’язку ЗСУ, але відключила користувачів в Європі
Читати більше