На 2+2 – прем’єра нового сезону програми «Загублений світ» про життя українців під час війни

Загублений світ
На 2+2 – прем’єра нового сезону програми «Загублений світ» про життя українців під час війни
Поширити в соціальних мережах:

Прем’єрні випуски виходитимуть щопонеділка...

10 жовтня о 17:00 на телеканалі 2+2 стартує новий сезон інформаційно-розважального проєкту «Загублений світ», присвячений війні в Україні, ключовим подіям, що вже змінили її хід та у нас на очах змінюють весь світ, і людям, які роблять нереальне заради нашої перемоги.

Ведучий «Загубленого світу» Максим Сухенко розкаже неймовірні історії людей, які стали героями мимоволі. Потрапили у найгірші ситуації свого життя і витримали їх. У нових випусках – українці-герої, які своєю незламністю та відчайдушністю, винахідливістю й оптимізмом рятують співвітчизників, шокують окупантів і вражають та надихають людей на усіх континентах. Сміливці, яким кохання допомогло вистояти, йдучи через жахи війни. Волонтери, які для тисяч людей перетворилися на земних ангелів. Транспортники, які заради порятунку України проклали шляхи там, де це просто неможливо – усі ті, хто несе світло у найтемніші часи для нашої країни.

«Я з перших днів війни хотів повернутися до «Загубленого світу». Зміненого і оновленого, як все наше життя зараз. Під час роботи у загальнонаціональному марафоні мене часто запитують: чому ви весь час показуєте експертів і так мало героїв, які саме у ці хвилини рятують наші життя і роблять неймовірні речі, які змінюють весь світ. Так от, у новому сезоні «Загубленого світу» ми з телеканалом 2+2 починаємо це робити, – коментує ведучий Максим Сухенко, який також є одним із продюсерів проєкту. – Адже наша велика перемога, на яку ми так чекаємо, складається із тисяч відважних вчинків простих українців. Готуючи до ефіру цей сезон, я був вражений, скільки знайомих і друзів я впізнав на відео та в журналістських сюжетах. У шоломах, волонтерських жилетках вони всі, ризикуючи власним життям, роблять ті самі хоробрі вчинки, які наближають перемогу – неймовірно пишаюся усіма ними і усіма нами. Зокрема про таких «героїв серед нас» розкаже новий сезон «Загубленого світу».

Також, у нових тематичних випусках ведучий Геннадій Попенко спробує дослідити інший бік кровопролитної та жорсткої війни в Україні. Глядачі 2+2 дізнаються, чому Чорнобаївка стала прокляттям для російських військ, як путін поплатиться за вчинені злочини проти українського народу, яким чином російські ідеологи, як свого часу німецькі нацисти, планують завоювати світ за допомогою окультних сил.

«У тому, що проєкт «Загублений світ» виходить із новим сезоном у військовий час, є ознаки героїзму. Відданості усієї команди. Не буду перераховувати усі бар'єри, які доводиться долати під час виробництва, просто повірте – це серйозний виклик. Мені ж головне – відпроситися на знімальний день у командування. Добре, що там ставляться із розумінням, відпускають. Розуміння, до речі, знайшов і серед товаришів по службі. Якось, під час нічного чергування, напарник почав розповідати реальні, але непояснювані історії зі свого життя. Ніч, ліс, порожня дорога і його захоплива розповідь. Гадаю, тому солдату ще зателефонують наші редактори, – розповідає Геннадій Попенко, котрий у червні вступив до лав Збройних сил України. – Команді «Загубленого світу» важливо робити свою справу саме зараз, поки учасники подій мають свіжі спогади, поки тонкі відчуття не зникли під масою емоційних навантажень та потоком новин. Війна змінює усіх нас і важливо це документувати».

Вже у понеділок, 10 жовтня, вийде перший випуск сезону «Ядерний терор», який розкриє ексклюзивні подробиці перебування російських окупаційних сил на найвідомішому атомному об’єкті у світі – Чорнобильській АЕС. Чи справді путін особисто віддав наказ влаштувати на ЧАЕС теракт, як чотири спортсмени опинилися на станції та майже місяць провели у полоні росіян, хто ці рибалки-герої, які на саморобному моторному човні здійснили ротацію 160 атомників – на глядачів чекають свідчення очевидців і співробітників ЧАЕС, які мужньо забезпечували енергією мільйони людей, ризикуючи власним життям.

З 10 жовтня дивись новий сезон програми «Загублений світ» щопонеділка, о 17:00, на телеканалі 2+2!

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше