Близько 20% людей в Україні мають надздібності: як їх визначити?

Загублений світ
Близько 20% людей в Україні мають надздібності: як їх визначити?
Поширити в соціальних мережах:

В Україні незвичні інстинкти використовують навіть на службі в армії…

Люди, предками яких були вовкулаки, здатні на нюх визначати хвороби та відчувають у натовпі потенційних мерців. Потенційний вовкулака може жити поруч із нами, адже гени воїнів-звірів у кожному 5-му українцю.

«Близько 20% людей в Україні мають надздібності. Вони можуть бути нащадками перевертнів, але навіть самі про це не здогадуються. Але мати при цьому загострене відчуття слуху чи нюху, якісь інтуїтивні відчуття», - розповідає парапсихолог, нащадок Петра Могили Лариса Могила

Щоб перевірити себе та близьких на вовкулацтво експерт пропонує простий тест: обережно підійдіть, наприклад, у зоопарку, до вольєру з вовками та уважно спостерігайте, як хижаки на вас реагуватимуть.

В Україні вовчі інстинкти використовували навіть на службі в армії. Фронтовий пес Гіві – справжній патріот, почувши слово «сепар», Гіві миттю б’є на сполох. Попри крихітний розмір цей песик рятував життя бійців під час АТО, адже він завчасно відчував ворожі артилерійські обстріли – починав скавчати, попереджаючи військових про небезпеку.

Ветеран АТО Олександр Олешко стверджує, у багатьох бійців на фронті відкриваються тваринні інстинкти про які вони раніше не підозрювали.

«Коли ми знаходилися під Донецьким аеропортом, я відчув польот артилерійського снаряда, кілька секунд і я сиджу за мішками. Я навіть не встиг оцінити процес мого переходу, як я перебіг. На підсвідомості відбулася оцінка звуку, я приблизно уявив, куди летить цей снаряд, і я забіг за мішки саме так, як треба»

Виявляється, запорізькі козаки теж пробуджували тваринні інстинкти у нащадків воїнів-звірів – їх на кілька тижнів закопували в землю. До легенд про воїнів-перевертнів ветеран АТО ставиться скептично, проте зізнається, що у розпалі боїв за Дебальцеве про всяк випадок вдягав під камуфляж пасок-оберіг «Науз»

«Цей елемент бере свої витоки якраз із традиції обертання звіром. Людина, одягаючи пояс, обертаючись, переходила в інший психологічний стан», - зазначив Олександр Олешко

Про це та більше дивися у сюжеті програми «Загублений світ»

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше