Багато імпровізації та динамічних сцен: актор «Оперу за викликом» Артем Мартинішин розповів про новий сезон

Опер за викликом
Багато імпровізації та динамічних сцен: актор «Оперу за викликом» Артем Мартинішин розповів про новий сезон
Поширити в соціальних мережах:

У серіалі актор зіграв хакера Славка…

На телеканалі 2+2 відбулася прем’єра довгоочікуваного шостого сезону гостросюжетного серіалу «Опер за викликом». 24-серійний детектив про харизматичного й відчайдушного капітана Артема Трофимова був знятий на замовлення 2+2 ще у 2021 році і мав вийти навесні 2022-го.

Про серіал «Опер за викликом», знімальний процес, народження двійні та про кіно Артем Мартинішин, який грає у серіалі хакера Славка, охоче розповів в інтерв’ю.

- Я переглядав шматочки нового сезону і помітив, що цього разу, як ніколи, відчувається хімія між головними акторами. Ми з Вишняковим, Пожарським, Ігнатушею на «Опері» з 2017 року, добре один одного знаємо, і це впливає на наших героїв, бо вони також давно працюють у Департаменті кримінальної розвідки. Вони практично сім’я. У шостому сезоні багато імпровізації, бо ми почували себе в кадрі дуже вільно, знали, чого очікувати від партнера, тягнули якісь історії з минулих сезонів. І все так динамічно, живо. Якщо в кадрі потрібно було сміятися, то ми сміялися від душі, бо постійно «кололи» один одного. Під час зйомок однієї сцени ми так сильно розсміялися, що ледве не зірвали зйомку, але саме цей яскравий момент взяли у фінальний монтаж серії.

- Спілкуєтеся з командою серіалу поза майданчиком?

- Так, ми досі тримаємо зв’язок. Буквально вчора спілкувався з Пожарським. Коли почалась повномасштабна війна, ми з ним переписувалися, хоча зв’язку практично не було. Він з родиною мешкав у Бучі, і я сильно переживав за них. Я бачив пости його дружини. Це були страшні публікації. На одній з них – вид з вікна на двір, де все розбомблено, і підпис: допоможіть, нема чого їсти… Потім Саня розповідав, як вони вибиралися, продюсер «Опера» допоміг їм з машиною. Слава богу, зараз з ними все гаразд.

З Пашою Вишняковим ми також спілкуємося. Я постійно слідкую за його благодійною діяльністю, він великий молодець. Його фонд допомагав нам з підгузками та харчуванням для діток. З Олександром Ігнатушею інколи перетинаємося на дубляжу. Побачилися з ним у кінотеатрі на прем’єрі фільму «Індіана Джонс», він дублював головного героя, а моя дружина – головну героїню. Звичайно, хочеться знову зустрітися з ними усіма на знімальному майданчику.

Про відчуття актора напередодні вторгнення росії в Україну, про родичів у рф, про зміни у житті та народження двійні, а також про роботу в таксі – читайте у повному інтерв’ю актора на сторінках видання KP.UA.

Дивися серіал «Опер за викликом-6» з ПН до ЧТ, о 20:00, на телеканалі 2+2.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Жертви в ім'я війни: як в рф мільярди доларів витрачаються на вбивства, коли могли б запобігти хвилі катастроф?
Жертви в ім'я війни: як в рф мільярди доларів витрачаються на вбивства, коли могли б запобігти хвилі катастроф?

Це стратегія, яка не тільки відволікає увагу від реальних проблем країни, але й…

Цікаві факти про блискавку: чи влучає громовиця двічі в одне місце і чому не варто стояти там, куди вона поцілила?
Читати більше