«Опер за викликом»: цікаві факти про серіал, які ви могли не знати

Опер за викликом
«Опер за викликом»: цікаві факти про серіал, які ви могли не знати
Поширити в соціальних мережах:

У шостому сезоні вийде 24 серії…

На телеканалі 2+2 стартував шостий сезон детективного серіалу «Опер за викликом». Це гостросюжетна історія про розслідування Департаменту кримінальної розвідки та капітана Артема Трофимова, які беруться за найзаплутаніші й найсекретніші справи. Їхня головна зброя – майстерність перевтілення, новітні технології, шантаж і маніпуляції.  

Пропонуємо переглянути найцікавіші факти про культовий український серіал.

Вибуховий екшн на майданчику

Під час зйомок головні актори серіалу намагалися виконувати всі трюки самостійно. До екшн-сцен їх готував відомий каскадер Дмитро Рудий, який працював у сотні українських проєктів і брав участь у виробництві голлівудського фільму «300 спартанців».

Багатодітний проєкт

Цікаво, що під час третього сезону актор Олександр Пожарський став батьком двійнят. Він навіть не здогадувався, що невдовзі ділитиметься досвідом з колегою Артемом Мартинішиним. За кілька місяців до повномасштабної війни у Артема та його дружини-акторки Анни Бащевої народилися син Устим і донька Соломія.

Нова справа – нова «легенда»

За шість сезонів усі агенти Департаменту спробували себе в непередбачуваних, яскравих, подекуди кумедних образах. Наприклад, опер Трофимов заради розслідувань встиг приміряти близько сотні професій – представник ООН, перекладач курдської, лікар, сантехнік, еколог, археолог, круп’є, діджей, охоронець, офіціант.

Харизматичні й небезпечні суперниці

За шість років існування детективу головну жіночу роль зіграли три відомі українські акторки. У перших двох сезонах стриману психологиню-криміналістку зіграла Слава Красовська. Її героїня – Лідія працює у Департаменті кримінальної розвідки знає всі тонкощі розслідувань та не поступається у складній роботі чоловікам. У наступних сезонах до команди ДКР доєднується надзвичайно кмітлива і спритна шахрайка Софія, якій з легкістю вдається перегравати навіть досвідченого Артема Трофимова. Цю роль зіграла Стася Ровінська. У п’ятому сезоні за капітаном Трофимовим, який через смерть Софії порушує закон, приставляють наглядачку Анну Коган. Цю роль виконала театральна акторка Марія Пашкурова-Петренко.

Повний матеріал з ексклюзивними коментарями акторів серіалу читай на TSN.UA

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше