Топ травм, які отримують під час сексу

Топ травм, які отримують під час сексу
Поширити в соціальних мережах:

Іноді закохані так захоплюються процесом, що чудовий вечір може закінчитися у травмпункті. Ми зібрали для вас найцікавіші випадки травмувань під час сексу. Бережіть себе.

33% населення планети отримували секс-травми.

Іноді травми під час сексуальних ігор не обмежуються тріщинами, подряпинами і саднами. Щодня працівники травмпунктів і лікарень зіштовхуються із серйозними пошкодженнями і статевих органів, і інших частин тіла. Удари, вивихи, переломи, серйозні розриви і кровотечі також супроводжують «безневинні» любовні втіхи.

Один із найбільш розповсюджених випадків травм – опіки… від килимів. Так, так. Іноді пристрасть охоплює пари зненацька і до ліжка діло не доходить. А от інтенсивне тертя на килимі провокує опіки. Під час процесу ви цього, можливо, і не помітите, а от після доведеться довго користуватися кремами.

З черниці в грішниці: після 8 років в монастирі жінка пішла в порномоделі 

Пекельний соус

"Одного разу до мене звернулася жінка, чий партнер зробив кунілінгус відразу ж після того, як з’їв гостру їжу. Гарячий соус, який партнер споживав до статевого акту, залишив легкі опіки на її геніталіях". – розповідає Гейб Вілсон, М.Д., екстрений лікар у Південно-Східному Техасі.

Мікротріщини всередині жіночих статевих органів. Це буває при розбіжності розмірів статевих органів партнерів. Або при надмірній наполегливості з боку партнера. На жаль, великий розмір для сексу не завжди хороший, особливо коли жінка відрізняється мініатюрними габаритами. Крім того, аналогічні травми можна отримати завдяки недосвідченості партнера. У результаті справа закінчується... уколами.

Сексуальна фантазія деяких людей безмежна. У західних клініках організовують цілі музеї предметів, які лікарі витягують з піхв жінок і уретри чоловіків. Це не тільки вібратори або фалоімітатори, а й електричні лампочки, свічки, кулькові ручки, мобільні телефони, предмети кухонної техніки. Так, серйозно: міксери і електром'ясорубки. В одній з лікарень Канберри лікарі врятували від кастрації 70-річного жителя Австралії. Вони дістали з його статевого члена 10-сантиметрову кухонну вилку, яка опинилася там під час сексуальних ігор.

Картопля в анусі

"У той час як я був резидентом загальної хірургії я зіштовхнувся з деякими унікальними об'єктами, що знаходили в прямій кишці. В одному випадку нам довелося хірургічним шляхом видалити рожевий софтбол з чужої прямої кишки, а в іншому випадку величезну картоплину". – Джошу Д. Цукерман, М.Д., пластичний хірург в Нью-Йорку

Пара з ожирінням проломила три поверхи під час сексу

А от британські вчені провели аналітику та визначили найпоширеніші травми під час сексу у країні. Щороку британські пари завдають собі збиток на $350 мільйонів під час проведення сексуальних експериментів. Найпоширеніші травми:

  • Опіки під час сексу на килимах
  • Потягнута спина
  • Вивих зап'ястя
  • Вивих щиколотки
  • Удари сідниць, що призводять до появи синців
  • Удари ніг, що призводять до появи синців
  • Подряпини на ліктях
  • Подряпини на спині
  • Шишки на голові
  • Перелом кінцівок

Рейтинг хвороб, які лікує секс 

Брекети – зло

«Першокурсник коледжу прийшов з набряком пенісу. Це був дуже, дуже розпухлий член. У нього була пара маленьких саден на шкірі органу. Після кількох годин розпитувань він зізнався, що мав оральний секс з першокурсницями, які носять брекети. Брекети порізали член, а мікроорганізми, що потрапили у ранки, активно розмножувалися, тому орган і набряк. Після курсу антибіотиків все минулося". – лікар Роберт Дж. Хартман, молодший.

Нове дослідження показало, що поза "жінка зверху" є причиною половини всіх переломів статевого члену, які відбуваються під час сексу. Для порівняння: під час занять сексом, коли жінка навколішки, відбувається 29% травм, а коли "чоловік зверху" – 21%.

20 неймовірних фактів про секс 

Смертельна обручка

"До лікарні звернувся шестидесятирічний дідусь, на його статевому члені було закріплене кільце… Обручка. Він мав еректильну дисфункцію, і труднощі з підтримкою ерекції. Тож, дідусь вирішив знайти допомогу в онлайні, і прочитав, що потрібно закріпити кільце на його пенісі. Так ... він одяг свою обручку на член, замість правильного кільця. Кров не поступала в його орган. До лікарні чоловік приїхав у катастрофічному стані. Коли лікарі намагалися видалити кільце інструментом, воно світилося яскраво-помаранчевим. Це виглядало так, як у "Володарі кілець"... але на члені. Після порятунку лікарі розповіли горе-чоловіку про Віагру". -Роберт Дж. Хартман, молодший лікар.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше