Рейтинг хвороб, які лікує секс

Рейтинг хвороб, які лікує секс
Поширити в соціальних мережах:

Застудилися? Не варто відразу ж бігти в аптеку. Не всі хвороби потрібно лікувати хімічними препаратами. Іноді, дієвий засіб абсолютно природній та дуже приємний. Пропонуємо рейтинг хвороб, які лікує секс!

Інтимна близькість з коханою людиною може поліпшити настрій і зняти стрес. Це знає більшість людей. А от чи знаєте ви, що підлікувати деякі хвороби за допомогою сексу також можна?

Секс – це природне знеболювальне

У результаті дослідження, результати якого оприлюднив журнал Bulletin of Experimental Biology and Medicine, оргазми зменшують чутливість до болю в половину. Це відбувається завдяки ендорфінам, і така "пігулка" подіє значно швидше, ніж будь-які ліки з аптеки. Тож, коли у вас "болить голова" не варто відмовляти партнеру у задоволенні.

20 неймовірних фактів про секс 

Регулярний секс зміцнює імунітет

За результатами дослідження, які наводить Psychology Report, люди, котрі займаються сексом 1-2 рази на тиждень, мають на 30% вищий рівень імуноглобуліну А (первинний захист організму), ніж сексуально неактивні чоловіки та жінки. Зміцнюйте імунітет правильно!

Вражаючі факти про чоловіків 

Регулярний секс = здорове серце

Чоловіки, котрі кохаються щонайменше двічі на тиждень, вдвічі зменшують ризик захворювань серця, стверджують науковці з Дослідницького інституту Нової Англії в Массачусетсі. Здається, що лікарі мають просто-таки призначати своїм пацієнтам секс.

Секс долає застуду

За даними дослідження, проведеного вченими Університету Уїлкса, регулярний секс може допомогти швидше подолати застуду і грип. Тим паче близькість подарує вам позитивні емоції, що є важливим кроком на шляху до одужання.

Пара з ожирінням проломила три поверхи під час сексу 

Секс поліпшує кровообіг

Під час статевого акту починають працювати десятки м'язів. Цікаво, що деякі з них залишаються незадіяними навіть при інтенсивних заняттях в тренажерному залі. Під час статевого акту серце активно перекачує кров, яка йде по судинах з ще більшим напором. У результаті здатні розкритися не тільки найдрібніші капіляри, а й навіть проростають нові.

Оргазм лікує камені у нирках

Тверді утворення в нирках можуть зіпсувати життя кому завгодно, особливо при «виході». Але вчені намагалися і знайшли найкращі ліки від цієї недуги – буквально кілька оргазмів. У дослідженні, проведеному вченими центру в Анкарі, Туреччина, було встановлено, що заняття сексом, щонайменше, три-чотири рази на тиждень може допомогти при каменях у нирках.

Секс лікує жіночі хвороби

Гінекологи часто говорять про те, що регулярне статеве життя – запорука жіночого здоров'я. Однак жінки цікавляться наскільки ефективно лікування сексом. Проведені ендокринологами дослідження одного з колумбійських університетів, показали, що у жінок зі статевою активністю не менше разу на тиждень, місячний цикл стає більш регулярним, а критичні дні менш болючими.

Секс рятує психологічне та фізичне здоров'я людини 

Лікування простатиту сексом

Терапія простатиту направляється на поліпшення дренажу передміхурової залози, іншими словами спустошення її від скупченого секрету. З цієї причини, крім лікарської терапії, урологи часто призначають масаж простати. Ефективним буде і лікування простатиту сексом. Однак при запаленнях передміхурової залози синтез тестостерону в яєчках знижується, в результаті чого зникає сексуальний потяг.

Секс подовжує життя

У 1997-му році дослідники підрахували, що чоловіки, які мають принаймні два оргазми на рік, додають собі вісім років життя. Сподіваймося, для жінок ця закономірність теж діє.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше