20 неймовірних фактів про секс

20 неймовірних фактів про секс
Поширити в соціальних мережах:

Давайте поговоримо про секс… А ви знали, що чоловіки із "пузиком" займаються сексом довше? Ми зібрали факти про секс, які точно вас здивують!

  • Секс може поліпшити пам'ять.

Але тільки у жінок. Недавнє дослідження показало, що регулярний секс покращує здатність жіночого мозку запам'ятовувати слова і цілі фрази – це відбувається за рахунок збільшення притоку крові до області гіпокампу головного мозку. І хоча той же ефект можна отримати за допомогою будь-якої фізичної активності, робити це в ліжку значно приємніше.

  • Секс допомагає тримати себе у формі.

Один статевий акт спалює 360 кілокалорій. Що, до речі, рівнозначно, бігу зі швидкістю 8 км/год протягом 45 хвилин!

  • Жінки більш привабливі під час овуляції.

Незважаючи на те, що чоловіки не знають про цей факт, їх підсвідомо більше приваблюють жінки під час овуляції. Це вдалося з'ясувати за допомогою танцівниць в закритих клубах: виявилося, що в дні овуляції вони отримують більші чайові від клієнтів.

  • Оргазм-рекордсмен.

Найдовший оргазм серед жінок був офіційно зареєстрований ще в далекому 1966 році. Як зафіксувала хроніка, якась Саманта Л. із США в результаті самозадоволення провела на самому піку сексуальної насолоди аж 43 секунди. Для порівняння корисна інформація: плавці на Олімпійських іграх пропливають за цей час 100-ку вільним стилем, а автомобіль із середньою швидкістю пересування встигає проїхати майже кілометр. А якби у неї був партнер, то він встиг би відбігти приблизно метрів на 300.

20 неймовірних фактів про секс

  • Існує алергія на сперму.

Алергія на оргазм, на жаль, є реальністю, а не вигадкою. У деяких чоловіків розвивається алергічна реакція на власну сперму, від чого у них з'являються симптоми застуди як після сексу з партнеркою, так і після інтимного спілкування з самим собою.

  • Великі об’єми.

За все життя з моменту народження, у середнього чоловіка виробляється приблизно 15 літрів сперми. Це 30 півлітрових пляшок, тобто 1.5 ящика сперми.

  • У тебе росте борода, я скажу тобі…

Вчені встановили, що бороди ростуть швидше у тих чоловіків, які регулярно займаються сексом. Тож, якщо у Вашого чоловіка різко почала рости борода, а з сексом у вас як і раніше не дуже добре, є привід задуматися.

  • Сексуальні місяці.

54% продажів всіх презервативів припадає на липень і серпень. Тобто за ці 2 місяці продається більше презервативів, ніж за інші 10.

  • Як це не дивно, але товсті чоловіки – чудові коханці.

Робота вчених з Туреччини показала, що товстуни здатні довше задовольняти своїх коханих, ніж їх стрункі суперники. Худі чоловіки більш схильні до передчасної еякуляції, що, на жаль, не додає їм балів у ліжку.

20 неймовірних фактів про секс

  • Спортивний секс.

На Олімпійських іграх 2012-го року, які тривали 17 днів, спортсменами було використано 150 тисяч безкоштовних презервативів – в середньому, по 15 на кожного.

  • Секс додає впевненості.

Бельгійські дослідники виявили, що чим більше оргазмів отримує жінка, тим більш розслабленою, вільною і впевненою стає її хода.

  • Кохайтеся з гумором.

Веселі чоловіки доставляють жінкам більше оргазмів. Дослідження, опубліковане в журналі Evolutionary Psychology, показало, що більш інтенсивне сексуальне задоволення жінки відчувають з чоловіками з хорошим почуттям гумору, упевненістю в собі і з високим доходом.

  • Секс сприяє зміцненню кісток.

За даними дослідження з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі, стабільні інтимні відношення корисні для здоров'я кісток.

  • Періодичність сексуальних контактів впливає на щастя.

Дослідження показали, що найщасливіші пари займаються сексом раз на тиждень. Дивно, але партнери, які займаються сексом частіше, не відчувають сильного задоволення життям.

20 неймовірних фактів про секс 1

  • Тембр голосу.

Чоловіки не можуть зробити голос сексуальнішим, а жінки можуть.

  • Секс в старості – добре.

Секс покращує когнітивні здібності в зрілому віці. Вчені з Мерілендського університету виявили, що секс покращує розумові функції і підвищує активність в гіпокампі – області мозку, яка відповідає за пам'ять і уважність.

  • Більше заробляєш – маєш кращий секс

Вивчивши сексуальне життя п'яти тисяч пар, китайські вчені виявили зв'язок між зарплатою чоловіка і кількістю оргазмів, які отримує його партнерка. Чим більше чоловік заробляє, тим імовірніше, що він здатний задовольнити свою жінку в ліжку. Керівники дослідження вважають, що причини цього лежать на рівні психології: жінки схильні відчувати більше задоволення від сексу з партнером, якого вважають успішним.

  • Італійський метод.

Навіть не всі італійці знають, що спосіб надягання презерватива ротом називають італійським методом.

  • Наостанок

У той час, коли ви читаєте ці рядки, близько чотирьох тисяч осіб зайнято справою набагато більш приємною. До речі, за статистикою, трохи менше півмільярда чоловіків і жінок щодня вступають в статеві контакти.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Фейкові аккаунти як елемент ІПСО: росія використовує українську символіку та мову для впливу на українців
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?

Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…

Скелети велетнів, таємничі мумії та відбитки величезних рук: у Неваді є печера, де могли жити рудоволосі велетні
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати

Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності…

Читати більше