Топ-7 спортивних вправ, які зроблять з чоловіка супер-коханця

Топ-7 спортивних вправ, які зроблять з чоловіка супер-коханця
Поширити в соціальних мережах:

Виявляється, на сексуальне здоров'я можна вплинути не тільки продуктами і ліками, а й спортивними вправами!

Виявляється, на силу потенції можуть впливати певні вправи, які прокачують і розтягують м'язи тазового дна, стегон і преса, а значить "вчать" тіло більш пильно контролювати всі процеси, в тому числі і сексуальну функцію.

У своїй більшості фахівців схиляються до думки про те, що біг, гімнастика і заняття різними видами спорту роблять позитивний вплив на організм, зміцнюючи його і дозволяючи тим самим підтримувати високу потенцію. 

Для того, щоб стати супер-коханцем, вам не потрібно виснажувати себе тренуваннями, займаючись годинами в спортзалі. Можна просто включити в число вправ для щоденної ранкової розминки кілька додаткових, спрямованих на напругу певної групи м'язів. 

  • "Плуг"

Початкове положення – лежачи на спині. Голова при цьому повинна знаходитися приблизно в 50 см від стіни. Руки покладіть вздовж тулуба. Тепер піднімайте ноги вгору, намагаючись тим самим дістати ними до стіни. Якщо вам вдалося це зробити і пальці ніг все ж дотяглися до стіни, постарайтеся опустити їх уздовж стіни ще нижче. 

Залишайтеся в такій позі як можна довше, аж до настання почуття дискомфорту. Зробіть, все ще не змінюючи положення, 4-5 дихальних рухів. Тепер можете повернути ноги в початкове положення, розслабити м'язи і зробити пару глибоких вдихів. 

У разі якщо вправа виходить у вас легко, з метою її ускладнення рекомендуємо закидати ноги за голову таким чином, щоб пальці ніг торкалися підлоги.

 

  • "Лук"

Вихідне положення – лежачи на животі, ноги зігнуті в колінах. Тепер підніміть ноги і постарайтеся схопитися руками за свої щиколотки. На вдиху витягніть ноги вгору, а на видиху можете опустити їх і полежати трохи, розслабляючись. Якщо дотягнутися руками до щиколоток у вас не виходить, скористайтеся будь-яким поясом або звичайним рушником. 

Перші кілька разів повторюйте вправу близько 3-5 разів, і вже поступово доводите кількість повторів до 10-12. 

  • "Тріумфальна арка"

У положенні лежачи на спині (коліна повинні бути злегка зігнуті, щоб ступнями ви змогли опертися на підлогу, а руки – розташовані вздовж тулуба) підійміть таз над підлогою якомога вище, а потім акуратно опустіть його.

  • Крокування на місці

Прийміть вихідне положення (стоячи, руки опущені). Тепер починайте виконувати крок на місці, намагаючись при цьому максимально піднімати коліна, дістаючи ними до живота. Під час виконання даної вправи спина повинна постійно залишатися прямою.

  • Біг на місці 

Станьте прямо, ноги трохи зігніть в колінах. Тепер починайте імітувати біг, залишаючись при цьому на місці. Швидко піднімаючи п'яти однієї й іншої стопи по черзі, переступати з однієї ноги на іншу, виставляючи при цьому коліна максимально вперед. Ефективність цієї вправи багато в чому залежить від швидкості відривання п'ять від підлоги. На перший раз буде досить проробляти вправу 1 хвилину, після тривалість можна буде трохи збільшити. 

  • Велосипед лежачи на спині 

Лежачи на спині злегка згинаєте ноги в колінах і починаєте імітувати обертання педалей велосипеда. Руки можна покласти уздовж тіла. Виберіть зручний для себе ритм. 

  • Підстрибування з кросс-фіту

Вихідне положення – стоячи, ноги на ширині плечей. Присідаєте таким чином, що коліна торкаються грудей, руки долонями спираються об підлогу. Тепер відводите ноги назад немов приймаєте положення віджимання. Повертаєтеся назад в попереднє положення, смикнув назад коліна до грудей. Тепер з цього положення підстрибуєте максимально високо вгору. 

Повторіть процедуру десять разів, зробивши 3 таких підходи з перервами. 

Робота з кардіо покращує роботу серця, а отже, нормалізує приплив крові до всіх органів.

Заняття, які ще корисно виконувати:

  • Біг на довгі і короткі дистанції
  • Басейн
  • Тренування преса
  • Тренування з бойових мистецтв 
  • Йога на природі
  • Віджимання від землі, бруси і work out заняття

Читайте також:

Обрізання в дорослому віці: навіщо це чоловікам

Чоловічий клімакс: міф чи смертельна небезпека

Секс: як впливає на організм відмова від інтиму

Бріфи, сліпи, хіпси: як впливають на здоров’я чоловіка новомодні труси



Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше