Бріфи, сліпи, хіпси: як впливають на здоров’я чоловіка новомодні труси

Бріфи, сліпи, хіпси: як впливають на здоров’я чоловіка новомодні труси
Поширити в соціальних мережах:

Від правильного вибору нижньої білизни залежать не тільки комфорт, зовнішній вигляд і самооцінка, а й здоров’я.

Сьогодні чоловіки намагаються не відставати від жінок, тому вибирають стильний та сучасний одяг. Стосується це й спідньої білизни. Однак у погоні за модою не варто нехтувати здоров’ям, бо далеко не останню роль в сумній статистиці чоловічого безпліддя відіграє нижня білизна.

Новомодні труси – користь чи шкода

Наразі ряд моделей чоловічої білизни доповнили такі види, як сліпи, бріфи та хіпси. Розберемось, що з цього найкраще носити чоловіку, а що варто викинути з гардеробу.

  • Сліпи виглядають більш акуратно, але їх носить лише мала частка представників сильної статі. І не дивно – навіть, ті, що підходять за розміром, здатні здавити все і порушити приплив крові до яєчок. 

Крім того, як правило, сліпи виготовляють із синтетичних матеріалів, які погано пропускають повітря. В результаті статеві органи просто здатні перегрітися, що знижує кількість сперматозоїдів. До того ж, сліпи часом жахливо, іноді до оніміння, натирають верхню зону стегна.

  • Бріфи являють собою класичні труси, які щільно облягають та утримують статеві органи в фіксованому положенні. Відрізняються від сліпів наявністю ширіньки попереду і трохи вищою посадкою.

Серед багатьох лікарів існує думка, що постійне носіння бріфів шкідливо, бо порушує вироблення сперматозоїдів і може стати причиною безпліддя. Вузькі тугі труси-бріфи також підвищують температуру чоловічих статевих органів і можуть погіршити кровообіг, внаслідок чого відбувається порушення сперматогенезу – дозрівання сперматозоїдів. 

Однак не всі дослідження прийшли до такого висновку. У жовтні 1998 року американським журналом урології були проведені дослідження, що призвели до висновку про те, що труси такого типу не роблять істотного впливу на сперматогенез. 

  • Незвичайно популярний сьогодні вид чоловічої нижньої білизни – хіпси. Вони схожі на боксери, однак пошиті із заниженою талією. Вони зручно сидять на стегнах, тому їх можна носити під шорти або штани. Підходять для хлопців, які ведуть активний спосіб життя.

Однак шкоди не принесуть лише хіпси, вдало підібрані за розміром. Якщо обрані хіпси здалися вам тугими, придбайте на розмір більше. Вони повинні не тиснути, а лише підтримувати. Крім того, звертайте увагу на матеріал, з якого вони виготовлені – найкраще, якщо це буде бавовна. Якщо ви віддаєте перевагу яскравим хіпсам, вони повинні бути з якісного матеріалу і куплені в спеціалізованих магазинах – барвник з тканини низької якості здатний викликати алергію або екзему.

Перед покупкою слід обстежити й шви. Якщо пошив грубий, то швидше за хіпси натиратимуть. Не смертельно, але приємного мало.

Деяких лікарі також стверджують, що хіпси притискають мошонку до тіла, порушуючи тим самим нормальну роботу яєчок, і здатні навіть призвести до чоловічого безпліддя. 


Що ж обрати?

Треба зауважити, що урологи, сексопатологи і сімейні лікарі-терапевти на рахунок вибору чоловічої білизни дають однакову пораду: не варто надавати великого значення формі. Головне, щоб було зручно і не порушувались правила інтимної гігієни (особливо не забувати, що білизна потребує прання і догляду). Будь-які труси не повинні надмірно обтягувати, впиватися, різати, тиснути тощо. У них має бути зручно і ходити, і сидіти. Якщо протягом дня вони не заважають і не нагадують про себе, значить, з розміром все в порядку.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»

Про зв’язок України та Тайваню у боротьбі за свободу…

Читати більше