ТОП-7 крутих розваг в Україні

ТОП-7 крутих розваг в Україні
Поширити в соціальних мережах:

4 липня весь світ відзначає «День відпочинку від свят»

Так, вам не почулося і це не помилка – таке свято дійсно існує. Мало хто про нього знає і не всі країни його відзначають, проте 4 липня - «День відпочинку від свят»! Є люди, для яких свято – це робота, тобто вони організовують все, аби всі добре відзначили. Тому свято «Дня відпочинку» саме для них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найбільш неприємних професій у світі

А чим же можна зайнятися у «День відпочинку від свят»? Редакція сайту телеканалу «2+2» зібрала для вас найцікавіші розваги, які, до речі, є і в Україні.

ДЖЕТБОРДІНГ

Фото: motosurfing.com

Якщо ви любите воду і нові технологи, то будете в захваті від цієї розваги. За допомогою дошки для серфінгу з мотором, ви зможете відчути себе як на справжніх хвилях океану.

FLYBOARD

Фото: ru.marmaristravel.net

Це ще один варіант розваги на воді і вона настільки круто, що одного разу спробувавши, ви не зможете зупинитися. Флайборд – це пристрій, що дозволяє злітати над поверхнею води за рахунок двигуна від гідроцикла, шлангу та дірявих черевиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поцілунок козла та дівчина у ретро-костюмі: ТОП-6 ритуалів футбольних фанів

BUMPERBALL

Якщо ж водні розваги вам не до душі, то збирайте команду і йдіть грати у футбол. Ось тільки гра буде ускладненою – на гравцях буде надітий зорб. Його конструкція захистить від ударів і пошкоджень, тому під час матчу ви без докорів сумління можете штовхатися, стрибати і заважати один одному.

ПРОГУЛЯНКА НА БРДМ-2

Фото: emozzi.ua

Якщо ви хочете здивувати друзів або сім'ю, або просто шукаєте як розважитися, то прогулянка на військовій машині РДМ-2 саме для вас. Вона без зайвих зусиль може подолати будь-які перешкоди і водні також.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-20 фото тварин, зроблених за секунду до фіаско

ТЕСТ-ДРАЙВ СУПЕРКАР

Фото: besthqwallpapers.com

Завжди мріяли проїхатися на lamborghini? З недавніх пір це стало можливим. В Україні з'явилася послуга тест-драйв суперкарів. І для цього вам не обов'язково йти до салону і робити вигляд, що хочете купити машину.

ВЕЧЕРЯ З БЕЗЛІМІТНИМ М'ЯСОМ

Фото: papigutto.com.ua

Ну а якщо ви любите поїсти, вам потрібно обов'язково відвідати ресторан, де унікальна бразильська подачею м'яса. Воно в ресторані – безлімітне, тобто можна їсти стільки, скільки душі завгодно. М'ясні страви різного приготування подають безперервно поки ви не поставите фішечки «стоп».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі крильця: неймовірні факти та прості рецепти

ПРОГУЛЯНКА НА ЯХТІ

Фото: radost.ua

Ну а якщо ви хочете просто розслабитися і на кілька годин відчути себе мільйонером, можете замовити прогулянку на яхті. Тим більше, що катаючись Дніпром, є на що подивитися.

Однак, займаючись небезпечними видами розваг, варто пам’ятати про безпеку та здоровий глузд. Наприклад, є сміливці-екстремали, які сплавляються на човнах річкою Ніл. А вона - одна з найсмертоносніших річок планети! Чому люди свідомо ідуть на ризики та чим саме небезпечна річка Ніл – дивіться у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше