ТОП-5 найбільш неприємних професій у світі

ТОП-5 найбільш неприємних професій у світі
Поширити в соціальних мережах:

Цей матеріал для тих, хто хоч раз скаржився на свою роботу

Іноді, сидячи в офісі та рахуючи хвилини до закінчення робочого дня, ми ловимо себе на думці – яким же важким був сьогодні день, працювали, не піднімаючи голови, і навіть нормально не випили кави. А комусь було б за щастя так працювати! Для тих, хто хоч коли-небудь скаржився на «пекельні» умови праці в офісних центрах, редакція сайту телеканалу «2+2» підготувала добірку найбільш неприємних у світі.

Експерти по запаху

Фото: bg.billing4.net

Складно уявити, хто мріє стати професійним тестувальником дезодорантів. Ця професія ну дуууже специфічна і сподобається далеко не всім. Адже з дня на день потрібно ... нюхати чужі пахви в різний час доби. А все для того, аби визначити чи працює дезодорант.

Інспектор з гнію

Фото: pikabu.ru

Незважаючи на весь спектр неприємних чуттів, які відчуваєш коли тільки читаєш назву професії, вона дуже важлива. Інспектори збирають гній щоб шукати зразки бактерій і кривавого стільця. А головне, що за цю роботу платять дуже добре. Хоча добровольців не так вже й легко заманити.

Прибиральник місця злочину

Фото: pixabay.com

Це, напевно, одна з найбільш непередбачуваних професій, які представлені у нашій добірці. Виїжджаючи на роботу, ти не знаєш, що тебе чекає і який обсяг робіт тобі належить сьогодні зробити. Доводиться відчищати кров зі стін, підлог, ліжок, іноді прибирати трупи. А чого лише коштує запах, тіла ж не завжди знаходять одразу…

Технік штучного осіменіння

фото newkaliningrad.ru

Якщо хтось ще не зрозумів, то люди цієї професії власноруч додають сперму тварин і «пристроюють» її за призначенням.

Оцінювач кишкових газів

Фото: i.mr-7.ru

Добровольці випускають гази в пробірку, а оцінювач повинен понюхати і дати свою експертну оцінку. Тут все зрозуміло, є тільки одне питання – навіщо?

Ви думаєте, що це усі найдивніші професії світу? А ось і ні! Проєкт «Загублений світ» знайшов такі, дізнавшись про які починаєш цінувати будь-яку звичайну роботу! Наприклад, у вбиральнях Тайланду є… туалетні масажисти. Це люди, які роблять масаж поки ви робите своє діло. Але і це ще не найшокуюча робота – більше дивіться у сюжеті проєкту просто зараз:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше