Сексуальна акробатика та три смужки адидасу: тренування Мілевського та Алієва

Сексуальна акробатика та три смужки адидасу: тренування Мілевського та Алієва
Поширити в соціальних мережах:

Редакція FootballHub оприлюднила ексклюзивне раритетне відео із тренувань Артема Мілевського, Олександра Алієва та інших гравців київського «Динамо». А 2+2 зібрали для вас найцікавіші факти про олдскульні тренування спортсменів та про самих футболістів.

  • Аеробіка

Виявляється, поєднувати аеробні вправи із тренуваннями на частоту, швидкість та силу тренери «Динамо» почали ще понад 15 років тому. І хоча про «нову» концепцію такого поєднання тренери футбольного клубу оголосили лише минулого року, ще на початку 2000-х років гравці з радістю займалися аеробікою. Щоправда, не у всіх виходило, але вони дуже старалися. Поки тренери уважно приглядалися до своїх футболістів та обговорювали якісь деталі, спортсмени пітніли під керівництвом енергійного інструктора.

  • Зимові пробіжки

Дощ, сніг чи навіть злива − гравці «Динамо» завжди на тренуванні. Ще на початку 2000-х пропустити тренування перед важливим матчем було недопустимо. Які там індивідуальні тренування у спортзалі? Кросівки, шапка – і вперед!

  • Дрес-код

Ну і, звісно, важливою умовою для інтенсивних тренувань була спортивна форма. Хоча на початку 2000-х всесвітньо відома компанія Adidas лише розгортала свою діяльність на міжнародному ринку і починала співпрацювати зі спортсменами по всьому світу, українські футболісти вже впевнено використовували славнозвісні «три смужки».

  • Тренування у халаті

Цікаво, що одного разу Артем Мілевський навіть прийшов на зустріч із тренером Олегом Блохіним у халаті.

«Я трохи запізнювався, а була саме презентація Олега Володимировича. У нас висять халати у номері: ти спочатку проходиш обстеження тиску, потім важишся, потім одягаєш халат, йдеш на перший поверх і переодягаєшся. І вже потім підіймаєшся у кімнату, де Олег Володимирович озвучує тобі тренування», − розповідає Мілевський.

Оскільки футболіст боявся запізнитися до свого тренера, то він вирішив не переодягатися і відразу прийти у халаті. У результаті виник справжній скандал, оскільки сам Блохін прийняв таку поведінку як образу.

  • Улюблене відео на YouTube

В інтерв’ю білоруському онлайн-виданню Артем Мілевський якось розповів про улюблене відео в зі своєю участю. Про футболіста «ходить» дуже багато мемів та жартів у мережі, утім він не приділяє їм значної уваги і може сам посміятися над деякими. Наприклад, улюбленим відео називає сутичку із білоруським футболістом Сергієм Веремком. «Там все було щиро і правдоподібно. Найкраще відео за моєї участі», − каже сам Мілевський.

Мілевський: Я б хотів завершити кар’єру в київському Динамо, та не все так просто 

  • Найдорожча покупка

Своєю найдорожчою придбаною річчю Мілевський називає Ferrari, яку спортсмен розбив у Туреччині у 2013 році. До слова, двома роками раніше ще один автомобіль футболіста Maserati Quattroporte підпалили в одному із київських дворів.

  • Претензія на тренерство

Цікаво, що Олександр Алієв якось заявив про намір стати тренером. «Від тренерської кар'єри я не відмовляюся, я піду вчитися, і для себе я вже вирішив, що це моє» – сказав той. А вже у березні цього року спортсмен отримав місце тренера футбольного клубу «Хмельницький».


Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше