Мілевський: Я б хотів завершити кар’єру в київському Динамо, та не все так просто

Поширити в соціальних мережах:

Що мотивувало Мілевського переїхати до Угорщини, чому він обрав Кішварду, що він думає про життя у містечку, чи хотів би повернутися до київського Динамо – дивіться інтерв’ю з футболістом-легендою.

Артем Мілевський ще не забивав за Кішварду. Однак дуже чекає поєдинку проти команди Сергія Реброва Ференцварош.

Кішварда – маленьке і тихе містечко, тут і не очікуєш зустріти зірок.

Слава Богу, что никто не узнает в городе. Честно говоря, очень много свободного времени. Особо нечем заниматься в таком маленьком городе. Тут можно стать ленивым человеком. Время убиваю, смотрю всякие сериалы.

Артем Мілевський

Добре, що у Кішварді повно українців, окрім Мілевського, ще семеро. Плюс екс-дніпрянин Піко.

Для Кішварди – це лише перший сезон в еліті і головне там лишитися. Мілевський поки не забивав. Нещодавно відновився після незначного пошкодження. Переїзд у маленьке угорське містечко – рішення неоднозначне.

Але, напевно, Мілевський нікуди б не їхав, якби не конфлікт з молодшим на три роки головним тренером Олексієм Шпілевським у Динамо Брест. Мілевського вигнали з команди, ніби через порушення режиму, хоча він це спростовує. Трохи більше, ніж через місяць, звільнили і самого тренера. У Бресті – це була друга значима подія. Перша – призначення самого Дієго Марадони.

Для нас это было грандиозное событие. Люди там сошли с ума в этот момент в этом городе.

Артем Мілевський

Білоруська казка тривала не довго. Аргентинець несподівано зник, а потім виявилося, що він тренує у Мексиці. З Динамо Мілевський теж поїхав і думав про повернення в Україну.

Я бы с удовольствием вернулся, и болельщиков я очень люблю, и город Киев люблю. Но это маловероятно. Кроме Гармаша, Сидорчука и Морозюка никого не знаю. Такое впечатление, что лет 20 прошло. Непривычно их видеть в динамовских футболках. Как будто детвора играет, мы играли во взрослый футбол, а они в детский. Обычный футбол. Который без идеи. Мне не понятно, почему один нападающий.

Артем Мілевський

Київські уболівальники його не забувають, часто пишуть, аби повертався.

Конечно приятно, мне и в директ много пишут. Я пытаюсь отвечать: что я с радостью бы вернулся. Годик-два я бы доиграл и завершил бы карьеру. Но не всё так просто. Пока Игорь Михайлович будет у руля, мне дорога закрыта в Динамо Киев. Он его не продаст.

Артем Мілевський

Йому 33, він давно не грав на серйозному рівні. І хто-за, чи не розгубив майстерність.

Если бы я вернулся в Киев, я бы работал с двойным усердием. Помогал бы молодым ребятам.

Артем Мілевський

Мілевському справді є що розказати. У Києві він був і героєм, і вигнанцем. Досвід багатий, з таким багажем можна себе спробувати і у тренерстві.

Характер у меня не очень приятный для людей. Посмотрим, к Алиеву пойду на курсы.

Артем Мілевський

До Мілевського в Угорщині не така увага, але, можливо, це і на краще. Наразі головне – набрати форму і почати забивати. Лише тоді можна буде говорити про повернення в Україну.

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше