Телеканал 2+2 розпочав зйомки нового чотирисерійного серіалу

Анонси 2+2
Телеканал 2+2 розпочав зйомки нового чотирисерійного серіалу
Поширити в соціальних мережах:

Історія про повсякденне життя двох сусідських родин…

Телеканал 2+2 продовжує збільшувати обсяги власного серіального виробництва в умовах повномасштабної війни. Стартували зйомки серіалу під робочою назвою «Весілля під час розведення» – історії про повсякденне життя двох сусідських родин, які попри різні політичні погляди, запеклу ворожнечу, постійні суперечки та конкуренцію намагаються об’єднатися заради спільного майбутнього.

«Після успіху першої української художньої прем’єри «Я-Надія», знятої після початку повномасштабного вторгнення і заснованої на подіях гарячої фази війни під ракетними обстрілами, в цьому проєкті ми зосереджуємося на темі об’єднання людей з різними поглядами заради оборони, відновлення життя міста, спільного майбутнього і щасливого життя наступних поколінь на звільненій від окупантів землі», – коментує генеральний продюсер телеканалу 2+2 Сергій Кизима.

Події серіалу розгортаються у шахтарському містечку, яке після 2014 року було окуповане та згодом повертається до мирного життя в Україні. Павло Доценко та Гриша Куліков – колишні друзі та сусіди, які давно посварилися і припинили спілкуватися через різні політичні погляди й небажання почути один одного. Конфлікт загострюється, коли непримиримі вороги висувають свої кандидатури на посаду мера. Потрапляючи у заплутані, а іноді кумедні ситуації, чоловіки борються за прихильність містян. Чи зможуть сусіди вперше за довгий час піти на поступки один одному та припинити суперечки, дізнавшись про несподівані заручини дітей і страшну загрозу…. можливий наступ росії?

Головні ролі виконали: Мирослав Павліченко, Олег Шушпанніков, Лариса Трояновська, Тала Калатай, Дар’я Пльондер, Євгеній Ламах.

Коментуючи розробку серіалу «Весілля під час розведення», креативний продюсер каналу 2+2 Сергій Карпенко зазначив, що сценарій проєкту був написаний ще до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Проте саме зараз, під час війни, ця історія набуває нових сенсів:

«Це абсолютно зрозуміла, народна історія про те, що може відбуватися у кожному українському місті, районі чи дворі. Усі ми дуже різні, на все маємо власну думку й звикли гаряче її відстоювати, навіть якщо сперечатися доводиться із сусідом чи найближчим другом. Та у моменти реальної загрози, незважаючи на минулі суперечності, українці завжди гуртуються, аби разом протистояти зовнішньому ворогові».

Зйомки «Весілля під час розведення» проходять у Києві та Ірпені. Виробництвом проєкту на замовлення телеканалу 2+2 займається 1+1 Продакшн.

Сценаристи: Руслан Шаріпов, Вадим Єрченко, Сергій Карпенко, Володимир Москалець.

Режисер: Євген Чернишов.

Генеральні продюсери: Сергій Кизима, Акім Галімов.

Продюсери: Сергій Карпенко, Володимир Москалець.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше