«Загублений світ» розкаже вражаючі історії порятунку людей, які знаходилися за крок до смерті

Загублений світ
«Загублений світ» розкаже вражаючі історії порятунку людей, які знаходилися за крок до смерті
Поширити в соціальних мережах:

На що здатне тіло людини заради виживання, а мозок - задля спасіння?

11 березня о 17:00 канал 2+2 покаже новий випуск «Загубленого світу» присвячений неймовірним історіям порятунку в умовах, де шансів на виживання практично не було.

На що здатне тіло людини заради виживання, а мозок - задля спасіння? Як вдається врятуватися в безвиграшній ситуації та як вибратися з полону смерті.

У новому випуску програми «Загублений світ. Вижити попри все!» ведучий Максим Сухенко разом з авторами програми розкажуть історії тих, кому вдалося переграти смерть.

Військові операції на воді вважають одними з найскладніших і найважчих для реалізації. Коли під ногами немає твердої землі - замаскуватися практично неможливо. Окрім цього, важкий бронежилет, зброя та амуніція одразу потягнуть військового на дно. Опинитися в такий ситуації – страшний сон навіть для добре підготовлених бійців. Під час складної спецоперації в чорному морі розвідник з позивним «Конан» виграв свій найважчий бій за власне життя. Більше 14 годин боєць перебував у відкритому морі, під обстрілом ворожих літаків.

Навички виживання, у справді ворожих умовах, допомогли врятувати життя іншого героя програми. Колишній військовий полку «Азов» на позивний «Схід», на початку війни перебував за кордоном, але дізнавшись про повномасштабне вторгнення повернувся до України. Згодом «Схід» зміг дістатися Маріуполя, аби допомогти побратимам в запеклій боротьбі. Там, разом з побратимами, Олександр до останнього тримав оборону. Відкинувши наказ президента про збереження життів особового складу та складання зброї, незламний боєць відмовився виходити і здаватися в полон. Військовий прийняв рішення боротися далі. Шанс на виживання складав один на мільйон. Але Олександр все одно залишився на позиції. Заховавшись серед руїн Азовсталі, а потім, здолавши пішки 200 кілометрів, «Схід» зумів вийти з окупованої території.

Більше вражаючих історій - дізнавайтеся в інформаційно-пізнавальному проєкті «Загублений світ» 04 березня на телеканалі 2+2.

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше