Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині

Загублений світ
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Поширити в соціальних мережах:

Існує три версії, що за створіння це може бути…

Світ водяних чудовиськ завжди викликав захоплення, та в той же час страх у серцях людей. Водяні монстри часто асоціюються з легендарними озерами та річками, але чи можуть вони також причаїтися у глибинах водойм української землі? Неймовірно, але величезних тварюк бачили не колись давно, а саме у наші дні.

Наприклад, мешканка села Сомин на Волині і досі не може оговтатись від шоку, хоча інцидент із жінкою трапився кілька років тому.

«Я вже багато років не підходжу близько до води. Я і досі намагаюся пережити той жах, який стався у мене на очах. Моя корівка паслася на березі озера. Раптом із води вискочило таке страхіття, схопило мою корівку і потягло на дно», - розповіла Галина, мешканка селища Сомин.

Чи може українське озеро приховувати таємничого монстра, подібного до тих, про яких чули зі світових легенд? Насправді є кілька версій про те, що живе у Соминому озері. За однією з гіпотез це – акула.

«Акули виникли ще у палеозойську еру. Це досить універсальні істоти, адже вони пережили усі епохи, від палеозою до наших днів, і вижили, – пояснює палеонтолог Юрій Шевела. – Один з цікавих різновидів акул – гелікопріон».

Вона могла досягати п’яти метрів у довжину, мала щелепу у формі спіралі та дуже гострі зуби. Вчені вважають, що вона мала високі розумові здібності і вижила навіть через масові вимирання. Теоретично, і зараз, на великій глибині може плавати така машина для вбивств. Але не факт, що подібна істота живе у Соминому озері. Існує ще дві версії.

Які саме, дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На війні всі методи гарні: рф вдається до магії, аби поширити дезінформацію та розхитати психіку росіян
«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Читати більше