Як це роблять, та скільки коштує кілограм таких шедеврів…
Конкуренція серед фермерів велика. Хтось, аби виділитися, знижує ціну, хтось шукає нові ринки збуту. А хтось, як український підприємець Валерій, вирощує фрукти різних форм. Наприклад, квадратний кавун, огірок-зірочка чи яблуко у формі серця.
Багато дорогих ресторанів вишукуються у чергу аби мати змогу придбати їжу цікавих форм. Адже клієнти готові за неї чимало викласти своїх кревних. Наприклад, за один квадратний кавун просять від 700 гривень. І покупців значно більше, ніж можна собі уявити. На такі кавуни навіть діє передзамовлення. «Схожої продукції ще не має. Це зовсім новий ринок», - каже підприємець за покликанням, а за фахом інженер, Валерій Подольський.
Виявляється, надати бажаної форми можна будь-якому твердому овочу чи фрукту, та навіть – ягоді. Як це зробити? А також – скільки коштує таке гастро-задоволення? Дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:
Дивись також:
Штучні яйця та капуста: як китайці з пластика створюють їжу (ВІДЕО)
Екологічно чистий гібрид: навіщо люди вивели свиномишей
Космічна диверсія: навіщо гриби з’їли орбітальну станцію «Мир»
Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!