Витончені маніпуляції секс-агенток

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Які методи маніпуляції використовують секс-розвідниці? Яким чином вони отримують будь-яку секретну інформацію?

Фахівці з маніпуляції свідомістю розповідають, щоб звабити чоловіків секс-шпигунки з давніх часів використовують цілий арсенал дієвих засобів, перед якими не встоїть жоден чоловік. Усі ці техніки діють на підсвідомому рівні.

У сьогоднішньому світі жінки використовують спеціальні косметику із афродизіаками, що збуджують протилежну стать. Чоловік вже на фізіологічному рівні присутнє збудження, а поруч знаходиться жінка, яка подобається йому за типажем.

Чому медова пастка стільки років лишається найдієвішою технологією розвідників? У 2012 році іспанські вчені встановили, що красиві жінки у буквальному сенсі зводять чоловіків із розуму. У ході експерименту 80 чоловіків вирішували різноманітні логічні задачі. Та коли експеримент повторили у присутності красунь, в учасників сплутались думки і вони продемонстрували у рази гірший результат. Науковці вважають, що чоловічий мозок відключає гормон стресу кортизол, який в ударних дозах виробляється при спогляданні жіночого тіла. Саме у такі моменти професійні маніпуляторки закладають у підсвідомість політика потрібну програму дій.

Директорка конкурсу "Міс Україна Всесвіт" стверджує, що красиві дівчата без жодних гормонів розв’язують язики політикам. Довгоногі подружки політиків, навіть не бажаючи цього, часом дізнаються у ліжку більше таємниць, ніж професійна розвідка.

Американська контррозвідка понад рік (з 2010 по 2011) документувала факти передачі до Росії секретних даних здобутих через ліжко. Секс-шпигунка Анна Чапман має IQ 162 пункти. Це більше, ніж у Білла Гейтса (140) та Барака Обами (137). Радника останнього Анна намагалася спокусити і не лише його. У 2000-х шпигунка мешкала у Лондоні. За деякими даними, російська красуня відвідувала елітарні нічні клуби, щоб познайомитися із принцами Гаррі та Вільямом. Після викриття Анни, вона повертається до Росії. Залишившись без роботи закордоном, жінка зваблює російських політиків.

Більше цікавого дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Унікальні істоти з глибин: в Індійському океані мешкають равлики, здатні витримувати температуру 371°C
Читати більше