Що це за планета Вамфім та чому про неї згадувала провидиця Ванга?

Загублений світ
Що це за планета Вамфім та чому про неї згадувала провидиця Ванга?
Поширити в соціальних мережах:

За словами Ванги, умови там дуже нагадують земні…

У своїх пророцтвах Ванга багато казала про загадкову планету Вамфім: «Там живуть прибульці, які першими вступлять в контакт із землянами». Провидиця переконувала, що навіть космонавт Юрій Гагарін, який за офіційною версією загинув 1967 року під час випробування літака, насправді став обраним, і прибульці забрали його на Вамфім. За словами Ванги, умови життя на планеті дуже нагадують земні, і люди могли б почуватися там ніби вдома. Цю інформацію підтвердили і ті, хто стверджує, що стали жертвами викрадення НЛО.

Деякі дослідники космосу вважають, що прибульці – це звичайні люди. Вони – представники древніх цивілізацій, які існували на Землі мільйони років тому і досягли такого рівня розвитку, що почали колонізацію далеких планет. Але поки вони освоювали інші планети цивілізація на Землі чомусь загинула. Подейкують, що її міг знищити астероїд. Існує ще одна теорія – війна із застосуванням ядерної зброї або космічне вторгнення вороже налаштованих істот. Та земляни, які вціліли на інших планетах, намагаються через своїх посланців, таких як Ванга, попередити нас про небезпеки і вберегти від повного самознищення.

«Вони походять з нашої планети і їх не може не цікавити те, що відбувається на Землі. І вони б хотіли вберегти нас. І ми постійно знаходимося під постійним Дамоклевим мечем ядерної війни», - каже професор КНУ ім.Т.Шевченка Петро Масляк

Дослідники кажуть, що у 70-х прибульцям навіть вдалося зупинити Третю світову війну. Ядерні бомбардувальники країн НАТО було піднято по тривозі через початок вторгнення до Європи військової авіації СРСР, було запущено навіть декілька міжконтинентальних ракет, але в останній момент прибульці якимось чином заблокували їхній старт.

«Хотіли запустити близько 10 чи 15 ракет з ядерним зарядом на радянський союз, але жодна з ракет не спрацювала. Ці інопланетяни впливають на нашу діяльність, якщо ця діяльність негативна», - переконаний уфолог Владислав Канюка

Де в Україні було зафіксовано ймовірне розміщення прибульців? Що відповіла британська лабораторія, куди український уфолог надіслав рештки позаземного НЛО? І чому уламок приголомшив іноземних фахівців? Про це та більше – у сюжеті програми «Загублений світ»

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На війні всі методи гарні: рф вдається до магії, аби поширити дезінформацію та розхитати психіку росіян
«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Читати більше