Ядерна війна: фізик-теоретик Стівен Гокінґ попереджав, що людська агресія знищить людство

Загублений світ
Ядерна війна: фізик-теоретик Стівен Гокінґ попереджав, що людська агресія знищить людство
Поширити в соціальних мережах:

Кількість ядерних боєзапасів на планеті достатня, щоб підірвати Землю тричі…

Ядерна війна – ще одна загроза знищення цивілізації. Технічний розвиток у поєднанні з людською агресією може призвести до фатальних подій. Задовго до ганебного вторгнення росії в Україну відомий світовий науковець Стівен Гокінґ казав:

«З усіх людських слабкостей, найбільше я б хотів виправити людську агресію. Можливо, раніше, за часів печерних людей, бути агресивним означало отримувати більше їжі, території і партнера для спаровування, проте в наш час агресія знищить усіх нас»

Версію вченого розділяють чимало людей, про високу небезпеку ядерної війни вже давно говорять чи не щодня усі світові військові фахівці. Ще більш актуальною ця тема є сьогодні. За підрахунками експертів, кількість ядерних боєзапасів на планеті достатня, щоб підірвати Землю тричі! В історії людства вже є трагічний приклад використання зброї Апокаліпсиса.

  • 6 серпня 1945р. американський бомбардувальник скинув першу атомну бомбу «Малюк» на японське місто Хіросіма. У небі спалахнуло 20-кілотонне «сонце». В результаті атомного вогню загинуло дві третини мешканців Хіросіми, кілька десятків тисяч людей просто розпалися на молекули.
  • Рівно через три дні друга атомна бомба «Товстун» була скинута на місто Нагасакі. Майже 70 тисяч японців під час вибуху загинули одразу, до кінця 1945-го від опіків і променевої хвороби померло ще 30 тисяч людей.

Війни породжують ненависть і агресію серед людей, забирають мільйони життів. За словами езотериків, війни породжують негативну енергію, або «енергетичного монстра», що розповсюджується по всій землі. Варто лише одній з країн випустити ядерну ракету, як відповідь не забариться. Тоді й увімкнеться зворотній відлік останніх хвилин життя всього людства. Не допоможе навіть сценарій культових фантастів – сховатися в бункер і там перечекати.

Більше про це дивися у сюжеті програми «Загублений світ»

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше