Блакитна кров: чому людей із негативним резус-фактором дослідники вважають особливими

Загублений світ
Блакитна кров: чому людей із негативним резус-фактором дослідники вважають особливими
Поширити в соціальних мережах:

Чи можуть вони мати неземне походження?

Аналізуючи кількість людей з негативним резус-фактором виявлено шокуючу закономірність – із 15% цих людей дві третини є відомими та успішними. Серед таких представників: Мерлін Монро, Леонардо ді Капріо, Бред Пітт, Анджеліна Джолі, Елвіс Преслі, Фреді Меркюрі, Том Круз, Джекі Чан, Чарлі Чаплін, королева Британії Єлизавета ІІ, принцеса Діана, провидиця Ванга, Джон Кеннеді, Білл Клінтон, Барак Обама і ще дуже багато знаменитостей. Виявляється, що окрім світової слави та наявності негативного резусу їх об’єднує ще дещо. Вони вважають своє походження неземним!

Про гени прибульців у 2014 році заявила співачка Мадонна. Також вона сказала, що такі гени присутні і ще у десятків світових знаменитостей. Ця заява змусила дослідників-конспірологів детально вивчити біографію Мадонни та багатьох інших відомих людей.   

Якщо вірити артефактам давніх шумерів прибульці Аннунаки залишили на Землі своє особливе потомство людей із унікальною кров’ю, що мали продовжити свій родовід на цій планеті. При цьому їхня кров мала ретельно оберігатися. Можливо саме тому аристократи всього світу так трепетно охороняють свої родові гени.

«Якщо ми кажемо про ті сенси, які аристократи вкладають в чистоту своєї крові, то тут слід заначити, що ототожнення себе з богами – це період перших аристократичних родів. Це давньогрецькі роди, римські роди, деякі європейські монархії вказували на те, що вони є прямими нащадками», - розповідає викладач історичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка Василь Павлов

Дослідження шумерських текстів доводить, що саме цей народ уперше використав термін «блакитна кров». Вона означала родову приналежність до особливої касти людей. Пізніше цей термін по всьому світу почали використовувати аристократичні роди. Вони намагалися не допускати нерівних шлюбів, вважаючи, що одруження з представниками нижчих класів, призводить до втрати чистоти «блакитної крові».

Про випадки інцесту заради збереження родової крові та більше про таємничий рід Остен-Сакенів дивися у сюжеті програми «Загублений світ»

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше