Місто, яке населяють рептилоїди: на Землі можуть бути таємничі підземелля із загадковими істотами?

Загублений світ
Місто, яке населяють рептилоїди: на Землі можуть бути таємничі підземелля із загадковими істотами?
Поширити в соціальних мережах:

За одною з легенд, катакомби наповнені золотом і табличками…

У світі, наповненому таємницями та загадками, існують історії, які залишають нас у захваті. Одна з таких – легенда про таємне підземне місто, яке населяють люди-ящури, що розташоване під містом Лос-Анджелес. Цю історію вперше оприлюднив американським інженер-геолог Воррен Шуфельд у 1933 році.

Він розповів, що за одною із індіанських легенд, це підземне царство населяють істоти, які за своїм виглядом нагадують ящурів. Також, начебто, підземні катакомби наповнені золотом і табличками, де записана уся історія людства і світу від моменту його створення.

«Багато дослідників зараз про це кажуть, що десь сім, а то і може більше, тисяч років тому на Землі була серйозна війна, але невідомо між ким. Є така точка зору, що ті, хто вижив у цій війні, переселилися глибоко під землю», - розповів фізик Олександр Кульський.   

Правда це чи лише міф? Здавалося б, відповідь очевидна, але що, якщо частка правди в цій історії таки є? Шуфельд, захоплений індіанською легендою про рептилоїдів, відправився на пошуки цього загадкового міста. За його розрахунками, він навіть визначив розміри та розташування підземних тунелів, які, за його слова, навіть нагадували контур величезної ящірки. Однак, не дивлячись на його старання, розкопки не принесли бажаних результатів, і проект був припинений.

Але чи все втрачено? Сучасні науковці не відмовляються від ідеї існування підземних міст, де можуть проживати істоти, які ми можливо навіть ніколи не бачили. Дослідження показують, що у різних частинах світу, таких як Туреччина та район Тибету, виявлені печерні міста, які свідчать про існування підземних споруд ще з давніх часів.

«У Туреччині, на Анатолійському плоскогір'ї у кінці 60-х років було знайдено багатоповерхові печерні міста. Є розповіді, що ще у 13-му столітті, коли плем’я східних степів відступало і люди намагалися врятуватися від Чингісхана, частина з них заховалися у цих печерах й там і залишилися», - каже фізик Олександр Кульський.   

Чи можливо, що в самісіньких глибинах нашої планети ховаються історії та істоти, які перевернуть наше уявлення про світ? Відповідь на це питання може залишатися відкритою, але точно те, що наша планета ще має багато секретів, які чекають на своє відкриття.

Більше подробиць дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше