Дурниці на мільйон: топ-7 найдорожчих помилок зірок Голлівуду

Загублений світ
Дурниці на мільйон: топ-7 найдорожчих помилок зірок Голлівуду
Поширити в соціальних мережах:

Не помиляються лише ті, хто нічого не робить…

Не помиляються лише ті, хто нічого не робить. Дурницю може утнути будь-яка людина, проте її ціна для кожного буде своя. Так, наприклад, коли помиляються голлівудські зірки, то рахунок іде на мільйони. Отже, топ-7 найдорожчих помилок багатих та знаменитих.

Сьоме місце посідає актор Уілл Сміт. Шахрай Карлос Ломакс витратив $30 тисяч зірки. Чоловік відкрив десяток кредиток на ім’я актора і ні в чому собі не відмовляв.

Акторка Лів Тейлор, Дженніфер Єністон, Енн Гетевей, Мелані Гріфін та Шер розділили шосту сходинку нашого рейтингу, бо постраждали від однієї людини – директорки елітного косметичного салону, до якого усі частенько навідувалися і надали їй номера своїх рахунків. Загалом «кмітлива пані» вкрала у них біля мільйону доларів.

П’яту сходинку посів Роберт Де Ніро, який також довірився пройдисвіту. Він віддав свою галерею картин найвідомішому галеристу Нью-Йорка Ларі Саландер, який частину картин продав без дозволу і відома власника. Де Ніро втратив більше мільйона доларів, а Ларі – свободу. Проте повернути картини актору так і не вдалося.

Суперзірка Ума Турман спокусилася високими відсотками, який наобіцяв ділок Кеннет Стар, і втратила мільйон доларів, який вклала у його компанію. Таким чином, акторка посідає четверту сходинку рейтингу топ найдорожчих помилок багатих та знаменитих.

А от третє місце займає світська левиця Кім Кардаш'ян, яка стала жертвою зухвалого пограбування. Під час відвідин Парижа, до неї у номер увірвалися поліцейські, зв’язали зірку та забрали усі її коштовності на суму 10 мільйонів доларів. А все через те, що напередодні зірка похвалилася новенькою обручкою із величезним діамантом у соціальних мережах. Згодом злодіїв упіймали, авжеж це були не копи, а переодягнені бандити.

Стінг довірив свої активи фінансовому раднику, аби уникнути ризикованих вкладів, проте саме цей чоловік і виявився найризикованішим з усіх можливих, бо він обкрадав співака довгих 15 років і привласнив майже десять мільйонів доларів. І тому зірка отримує срібло нашого рейтингу.

Ну, а золото іде до співака і легенди Елтона Джона. Він став бідніший майже на сорок мільйонів доларів через крутіїв з компанії, яка обслуговувала його рахунки. Вона умудрилася вкрасти у зірки 29 млн доларів і зробила це так майстерно, що Елтон Джон витратив ще десять мільйонів на адвокатів, аби довести провину компанії у суді, і все одно програв.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше