День народження Геннадія Попенка: ТОП-5 цікавих фактів про життя ведучого

Загублений світ
День народження Геннадія Попенка: ТОП-5 цікавих фактів про життя ведучого
Поширити в соціальних мережах:

Нині він служить у лавах ЗСУ…

Сьогодні свій 43-й день народження святкує ведучий програми «Загублений світ» на каналі 2+2, відомий український актор та волонтер Геннадій Попенко.

ТОП-5 найцікавіших фактів про ведучого у нашій добірці:

1.Геннадій Попенко — ведучий програми «Загублений світ» з початку її створення. За 5 років існування проекту він знявся у сотні випусках! Часом зйомки проходять за екстремальних умов. «Якось ми знімали підводки на трасі для мотокросу, а я у цій дисципліні не дуже досвідчений. У кадрі все було чітко, красиво і динамічно, але по той бік камери я не міг впоратися зі своїм залізним конем. (Усміхається) Тричі я впав з мотоцикла так, що ми з ним розлетілися по різні сторони. Кілька днів я ходив з величезним синцем на стегні, кульгаючи. Прикро, що ці епічні падіння не вдалося зафіксувати на камеру! Вона розрядилася у найвідповідальніший момент», — згадує Геннадій.

popenko

2.До війни родина ведучого мандрувала місцями «Загубленого світу». «Уперше ми їхали Поліссям до Львова. Шукали унікальні смаколики на півночі Рівненщини, ночували на березі «гліцеринового озера», блукали «вулицями» Кам’яного Села — природного об’єкта, походження якого вчені не можуть пояснити».

Після цього Попенки рушили на південь, а фінальним пунктом автоподорожі стали дикі пляжі Одещини. «Там нас очікував сюрприз. Ми виявили, що усамітнитися не вдасться, адже навколо купа істот. Найліпше їх помітно вночі. Коли вони світяться і забарвлюють море флуоресцентними кольорами. Так, я про планктон. Утім, найсильніше враження лишив Бушанський скельний храм — барельєф із загадковим сюжетом», — розповідає ведучий.

3.Український телеведучий Геннадій Попенко та Ірина Алексєєва разом вже 13 років. Подружжя виховує двох доньок — старшій Богдані 10 років, а молодшій Святі — 2. Геннадій розповідає, що був приємно шокований, дізнавшись, що знову стане батьком: «Про поповнення у родині ми щоразу дізнаємося саме на день народження дружини! І в перший, і в другий рази я дарував коханій двоколісний транспорт. Тепер жартуємо: якщо захочемо третю дитину, то потрібно дарувати Ірині самокат».

4.Ведучий захоплюється дайвінгом, кіньми, різними видами єдиноборств. У 2018 році артист брав участь у боксерському проекті «Битва», де вийшов на ринг проти ведучого Григорія Германа. А найбільша пристрасть Геннадія — мотоцикли. До слова, старша донька Богдана із задоволенням поділяє хобі батька. «Богдана на байку з п'яти місяців. Більш того, серед її друзів є авторитетні байкери, які тануть, як свічки, коли розмовляють з Богданою. Це не єдина наша спільна тема. Богдана захоплюється досить дивними, як для маленької дівчинки, речами. Наприклад, українська етнічна музика, патріотичні пісні».

5.Нещодавно Геннадій вступив до лав ЗСУ і вже проходить військове навчання в Іванкові, де протягом першого місяця війни разом з родиною знаходився в окупації. Артист зізнається, що дружині було непросто прийняти його рішення: «Із самого початку Ірина була до цього не готова. Вона дуже любить мене і хвилюється, тому її реакція абсолютно зрозуміла». Проте зрештою подружжю вдалося досягти компромісу — зараз Геннадій служить в локальному підрозділі ЗСУ, місцевій роті охорони.

За інформацією прес-служби каналу 2+2

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше