Ведучий телеканалу 2+2 вступив до лав ЗСУ

Ведучий телеканалу 2+2 вступив до лав ЗСУ
Поширити в соціальних мережах:

Про це ведучий повідомив на особистій сторінці в соцмережі...

Відомий український кіноактор та ведучий програми «Загублений світ» на каналі 2+2 Геннадій Попенко вступив до лав Збройних сил України і тепер захищатиме рідну землю від російських окупантів.

Про це ведучий повідомив на особистій сторінці у Facebook, опублікувавши світлину, на якій складає присягу.

«Я давно хотів вступити до лав ЗСУ і оббивав пороги місцевого військкомату, але постійно отримував відмови. Мовляв, у мене немає досвіду, та і як я буду поєднувати це з волонтерською справою, яку не хотів полишати? Паралельно з цим я довго вмовляв дружину, бо з самого початку вона була до цього не готова. Вона дуже любить мене і хвилюється, тому її реакція абсолютно зрозуміла. Але врешті-решт ми прийшли до консенсусу: у військкоматі прийняли заяву, а дружина, хоча це рішення далося їй важко, підтримала моє прагнення стати на захист Батьківщини», – розповідає Геннадій Попенко ексклюзивно для каналу 2+2.

Геннадій був представлений особовому складу, а вже завтра розпочне військове навчання. Крім того, ведучий та актор планує продовжити займатися волонтерством, а саме допомагати українським військовим з пошуком амуніції.

«Зараз я перебуваю в Іванкові – це стратегічно важливий пункт, підступ до Києва і доволі близько до білоруського кордону, де зараз напружена обстановка. Тут така собі «кузня кадрів»: найбільш досвідчених хлопців з роти відправляють у гарячі точки, а ми маємо бути готовими до зустрічі із ворогами, які можуть піти на нас з півночі».

Нагадаємо, з перших днів війни Геннадій Попенко разом зі своєю родиною опинився в окупованому російськими військами смт Іванків, що за 80 км від столиці.

У квітні після звільнення Київської області Геннадій Попенко залишився в селищі та разом з друзями організував волонтерський штаб на базі будинку культури, куди надходить гуманітарна допомога. Протягом двох місяців ведучий допомагав українцям, які постраждали від рук російських загарбників. До волонтерської справи приєдналася і дружина Попенка Ірина, яка у штабі відповідає за дитячий напрямок.

Джерело: прес-служба каналу 2+2

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Читати більше