06 00
Шалені перегони 2018
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

07 15
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

11 40
Х/ф У тилу ворога: вісь зла
Фільм

Лейтенант Боббі Джеймс пережив перестрілки, захвати і найнебезпечніші спецоперації у всіх куточках світу. Цього разу він отримує наказ відправитись до Північної Кореї і провести місію прикриття. Те, що він виявить тут, має вбивчу силу. Але керівництво Боббі чомусь не поспішає рятувати людство.

13 35
Х/ф У тилу ворога: Колумбія
Фільм

Колумбія. 50 років армія і бандити-революціонери ведуть смертельну гру, але під кулі найчастіше потрапляють цивільні жителі. Теракти та викрадення людей відбуваються тут щодня. Вирішити конфлікт береться американський спецназ. Їх місія – звільнити заручників, які потрапили у полон.

15 30
Х/ф У тилу ворога
Фільм

Молодий лейтенант ВПС США Кріс Бернетт, один з найкращих військово-морських льотчиків, мріє про те, щоб йому випав шанс взяти участь у справжніх бойових діях замість того, щоб спостерігати за тренуваннями своїх колег. Однак його командир, адмірал Рейгарт вважає, що Кріс ще не готовий… Та й бойових дій якось не передбачається… Але під час однієї з розвідних місій Бернетт фотографує те, що не призначалось для чужих очей, і його літак збивають. Пілот опиняється у тилу ворога, котрий бажає знищити шпигуна. Час йде, і адмірал Рейгарт, ризикуючи своєю кар’єрою, вирішує порушити усі правила та організувати операцію порятунку, щоб врятувати свого учня…

17 35
Х/ф Бунт
Фільм

Поліцейський Джек Стоун навмисно грабує банки, аби опинитися за гратами разом з відомим злочинцем російського походження Баламом. Лише деякі мають доступ до тієї частини в’язниці, де сидить Балам.

19 25
10 тур ЧУ з футболу Динамо-Шахтар
21 25
Х/ф Некерований
Фільм

Недбалість одного з працівників залізничної станції може привести до загибелі цілого регіону. Запобігти аварії беруться досвідчений інженер Френк і молодий кондуктор Вілл. Їх завдання - зупинити кілометровий потяг, який везе в своїх цистернах небезпечні хімікати.

23 35
Х/ф Горець-4: Кінець гри
Фільм

Двоє безсмертних: Коннор і Дункан Маклауди зіштовхуються із спільним ворогом – Джейкобом Келлом, наймогутнішим з решти воїнів. Поодинці Маклаудам ніяк не подолати Келла. Але в сутичці безсмертних повинен залишитися тільки один…

01 10
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

02 15
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

04 50
Найкраще
Програма

Найкраще

04 55
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Повний скелет та гніздо з яйцями: в Кременчуці знайшли докази того, що в Україні жили динозаври
Мир під диктовку кремля: чому Україна не може погодитися на російські «мирні» ініціативи?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» - «Шахтар»
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?

Боксерський поєдинок пройшов на стадіоні Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді…

Місяць створили інопланетяни для своїх космічних кораблів? Несподівана версія дослідників
1600-річний камінь з середньовічними написами випадково знайшов в своєму саду вчитель географії з Англії
Читати більше