Топ-15 цікавих фактів про серіал "Опер за викликом"

Опер по вызову
Топ-15 цікавих фактів про серіал
Поделиться в социальных сетях:

Хто з акторів вчив курдську, як влаштовували пожежі та вибухи, скільки злочинів розкрив Артем Трофимов – читайте у добірці!

Телеканал 2+2 презентував новий український детективний серіал "Опер за викликом" про кмітливого, харизматичного досвідченого капітана Артема Трофимова, який працює у Департаменті кримінальної розвідки. У головних ролях знялися Павло Вишняков, Слава Красовська, Олександр Ігнатуша, Валентина Іщенко, Олександр Пожарський, Артем Мартинішин.


Пропонуємо вашій увазі добірку від Tochka.net з найцікавіших фактів про новий серіал!

За день роботи на знімальному майданчику група знімала близько 12 хвилин готової серії.

Оскільки події в серіалі відбуваються восени, знімальній групі доводилося постійно боротися зі сніговими заметами. Сніг з кадру прибирали пожежні машини.

Під час зйомок Павло Вишняков навчався робити воскові свічки у справжніх професіоналів. В епізоді, де його герой розслідує злочин в церкві, був присутній майстер по виробленню церковних свічок.


Для ефектного кадру знімальна команда влаштувала "кіношну" пожежу на території Києво-Печерської Лаври. Там же, до речі, знімали сцени з погонями та перестрілками.

Для одного з вибухів декоратори добу будували хатину.

Останні дні зйомок головний актор Павло Вишняков практично не чув через отит.

Заради розслідування опер Трофимов змінить більше 20 "легенд", серед яких – представник ООН, естонець, лікар, двійник мільйонера, кавказець, курд-контрабандист, викрадач машин, сантехнік, еколог, археолог, охоронець і навіть хлопець з нетрадиційною орієнтацією.

У процесі зйомки було задіяно понад вісімдесят локацій. Зйомки проходили у стрип-клубі, казино, музеї міліції, санаторії МВС, на міському звалищі та навіть на території Києво-Печерської лаври.


Для режисера Тараса Ткаченка "Опер за викликом" – перший детективний серіал з елементами екшн.

Акторові Олександру Пожарському довелося займатися з професійним боксером, оскільки його герой – знавець єдиноборств і впевнено почуває себе в рингу.

У двох серіях "Опера за викликом" немає головного героя. У цих епізодах розслідувати злочини будуть його колеги хакер Славік і колишній військовий Роман Нєдєлін.

Під час зйомок серіалу у режисера Тараса Ткаченка народився син. Первістка назвали Лука. Також поповнення в родині чекало оператора стрічки – Олександр Кришталович став батьком вшосте!

Через те, що телеканал 2+2 вирішив продовжити сезон ще на 12 серій, тобто відзняти 28 епізодів, просто під час знімального процесу до команди приєднався режисер Олександр Пархоменко. Саме він знімав останні епізоди, оскільки Тарас Ткаченко вже був зайнятий в інших проектах.

У серіалі Слава Красовська, виконавиця ролі психолога-криміналіста Лідії, заговорить курдською мовою.

За один сезон Департамент кримінальної розвідки розкриє 26 надскладних злочинів.

Дивіться серіал з понеділка по четвер о 20:15 на 2+2!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

За кадром детективов: как судмедэкспертиза в кино отличается от реальности?
В Турции обнаружили редкий римский саркофаг со знаком «мальтийского креста»
В Турции обнаружили редкий римский саркофаг со знаком «мальтийского креста»

Это открытие меняет представление об истории…

Истории военных изобретений: микроволновка разрабатывалась для военных целей, но заняла свое место на кухне
Уникальные существа с глубин: в Индийском океане живут улитки, способные выдерживать температуру 371°C
Хакерский удар: 24 февраля 2022 года рф хотела лишить связи ВСУ, но отключила пользователей в Европе
Узнать больше