"Опер за викликом" розкриває таємниці

Опер за викликом
Поширити в соціальних мережах:

Що буде, якщо співробітники звичайного музею МВС виявляться агентами під прикриттям, які щодня розслідують найнебезпечніші справи? Скоро розкаже 2+2!

Герої нового 16-серійного детективного серіалу від 2+2 "Опер за викликом" служать у незвичайному Департаменті кримінальної розвідки. Після інциденту з кримінальним авторитетом туди переводять капітана Артема Трофимова (роль виконав зірка серіалу "Мухтар" білорус Павло Вишняков). Тепер замість звичних атрибутів опера він може використовувати тільки артистизм, кмітливість і чарівність – ось що допомагає Трофимову ловити злочинців. Разом із ним з бандитським світом боротимуться психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славік, знавець зброї та єдиноборств Роман та їх досвідчений начальник з позивним "Дід". 

Прем'єра серіалу запланована у наступному телесезоні на 2+2! Стрічку на замовлення 2+2 знімає "RunGo Studio".

Павло Вишняков став українським Джеймсом Бондом

Автор сценарію Андрій Бабик розповідає, що за задумом Артем Трофимов – такий собі "Джеймс Бонд по-українськи". Він постійно вигадує нові "легенди", щоб розплутати складні кримінальні головоломки. Сантехнік, безхатченко, представник ООН і колишній в'язень – за весь час зйомок головний герой приміряє більше 10 образів! Кожну історію сценаристи продумували до дрібниць. Наприклад, щоб зіграти один з образів, Павлу Вишнякову навіть довелося вчити курдську мову. Про це актор розповів у інтерв'ю для "Телескопа":

"Я думав, що зламаю собі язика. Я взагалі не розумів, що говорю. Здається, ми знімали 1000 разів, щоб отримати один вдалий дубль. Але той, хто знає курдський, точно зрозуміють, що намагається сказати мій персонаж".

Оскільки головний герой не сидить на місці, продюсери постійно шукають нові локації. Санаторій МВС, автостанції, житлові будинки, лабораторії і сміттєві звалища – далеко не всі місця, де побувала знімальна група. Перші серії взагалі вирішили знімати в джентльмен-клубі: танцівниці, коктейлі та ... спецназ!

Павло Вишняков: "У Києві мені добре та затишно"

Для виконавця головної ролі Павла Вишнякова це не перший досвід роботи в поліцейській стрічці. Він зізнається: настільки вживається в роль, що його часто приймають за справжнього співробітника поліції.

"Незважаючи на те, що я актор, не дуже люблю публічність. Завжди відчуваю сором, коли друзі розповідають знайомим, що я артист. Тому часто представляюся копом. І що ви думаєте? Ніхто навіть не дивується!" – жартує Павло Вишняков.

У новому образі з'явиться актор Юрій Гребельник (виконав роль олігарха Нємчука у серіалі "Слуга народу"). Його герой, доктор хімічних наук, допомагає розібратися в заплутаному вбивстві, але при цьому сам потрапляє під приціл негідника.

"Я людина незабобонна. І вже звик, що в кадрі доводитися грати то хворого, то покаліченого, то взагалі мертвого. Але спробувати себе в образі інтелігентного професора було цікаво. Тим більше, коли працюєш на одному майданчику з Тарасом Ткаченком", – ділиться Юрій.

Єдиною дівчиною на майданчику стала Слава Красовська. Їй довелося зіграти суворого та стриманого криміналіста. Актриса, відома за фільмом "Сторожова застава", розповідає, що їй прекрасно працюється в чоловічому колективі і вона швидко знайшла спільну мову з Пашею:

"Він просто майстер перевтілень – ось він в перерві посміхається й жартує, а через секунду в кадрі зображує серйозного капітана Трофимова. Якось заради одного епізоду йому довелося зніматися на вулиці в одних плавках. І це в жовтні! Глядачі навряд чи зрозуміють, що було не більше +3, але мені навіть дивитися на нього було холодно".

Керує процесом режисер Тарас Ткаченко, який після драми "Гніздо горлиці" став справжнім відкриттям українського кінематографу. На майданчику Тараса Ткаченка слухаються беззаперечно, команда навіть називає його "татом". Актори зізнаються, що, незважаючи на щільний графік, він встигає приділити час кожному.

Зйомки проходять у Києві. Прем’єра серіалу відбудеться у новому телевізійному сезоні.

Ще більше культових серіалів й фільмів, сенсаційних відкриттів, захоплюючих проектів дивіться на оновленому каналі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше