Олександр Пожарський вчився боксувати заради ролі

Опер за викликом
Олександр Пожарський вчився боксувати заради ролі
Поширити в соціальних мережах:

Відомий український актор розповів, що відбувалось на знімальному майданчику, та поділився секретами акторської майстерності.

В новому детективному серіалі "Опер за викликом" від телеканалу 2+2 Олександр Пожарський зіграє холоднокровного знавця зброї та єдиноборств.

У відвертому інтерв'ю для Clutch актор розповів, чи важко грати суворих військових, що стало найскладнішим випробуванням на зйомках "Опера за викликом", заради кого змінив імідж та яку жінку вважає ідеалом.

– Розкажіть про свою роль в серіалі "Опер за викликом".

Мій персонаж Роман Нєдєлін – друг і колега головного героя. Майор поліції у відставці, колишній військовий. У команді він відповідає за силу і екшен. Він знає все про зброю, єдиноборства, шпигунство. Було нелегко відповідати герою. Під час зйомок доводилося постійно підтримувати форму і тренуватися, щоб виглядати переконливо в кадрі.

– Як думаєте, що спільного у вас із вашим персонажем? А які риси його характеру вам абсолютно невластиві?

Небагатослівність. І сподіваюся, що у мене таке ж почуття гумору. Але, на щастя, я не настільки цинічний. Хоча таку холодність і презирство Роми можна пояснити. Він був на війні, через травму його демобілізували. Хоча йому і довелося залишити лінію бою, в душі він залишився воїном. Та в одному з епізодів він покаже свою слабкість.

– Який момент у зйомках був для вас найцікавішим? Що найбільше запам'яталося?

На зйомках "Опера за викликом" було все: і вибухи, і падіння, і бійки. Ми не нудьгували ні секунди. Нас, звичайно, попереджали, що знімальний процес буде насиченим. Але я не очікував, що настільки! Найцікавіше, напевно, трюкові постановочні сцени. Дякую каскадерам і постановникам, що допомагали нам. Це величезний досвід, який, я впевнений, ще стане в нагоді.

– Що далося найважче?

Бокс! Чесно кажучи, я далекий від боксу і професійно боксувати не вмію. А на цьому проекті довелося себе випробувати. Провів не одну годину на ринзі. Це дуже важко.

– Які поради можете дати акторам? Як найкраще вжитися в роль?

У кожного є свої секрети і техніки, своя школа і досвід. Це все настільки індивідуально. Мені, наприклад, потрібно просто відчути момент, інакше ані сміх, ані сльози видати не зможу. Коли потрібна певна емоція, згадую життєві моменти, настільки ж сильні психологічно. Порад з акторської майстерності я давати не буду, адже акторству, як будь-який інший професії, потрібно навчатися постійно. Все життя. Акторам побажаю тільки побільше цілеспрямованості та віри. І в себе, і в випадок.

– Заради ролі доводилося жертвувати чим-небудь?

Раніше продюсери ніколи не просили мене йти на кардинальні зміни: я не худнув, не гладшав і волосся не фарбував. А ось в новому проекті, зйомки якого почалися відразу після роботи над "Опером", мені довелося поголитися. Чого тільки не зробиш заради гарної ролі.

– Нещодавно пройшов День всіх закоханих. Як ви його відзначали? 

Я родом з Дніпра, там моя сім'я. Якраз в ці дні у мене були зйомки, тому провів День закоханих далеко від своєї половинки. Робота над "Опером" щойно закінчилася, і я повернувся додому. Тож ми надолужимо згаяне!

– Який найромантичніший вчинок у своєму житті ви робили?

Це таємниця, яку знає тільки моя дружина.

– Якою повинна бути ваша ідеальна жінка?

Моя ідеальна жінка – це моя дружина. На всі часи. А взагалі в кожній жінці є те, що робить її для певного чоловіка ідеальною та коханої. Напередодні 8 березня хочу привітати прекрасну половину людства! Спасибі вам за теплоту, любов і життя! Зі святом весни і любові!

Прем'єра серіалу "Опер за викликом" відбудеться у понеділок, 12 березня, о 19:20 на телеканалі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Читати більше