Зірки серіалу «Опер за викликом» розповіли про вихователів і наставників, які зіграли в їхньому житті важливу роль

Опер за викликом
Зірки серіалу «Опер за викликом» розповіли про вихователів і наставників, які зіграли в їхньому житті важливу роль
Поширити в соціальних мережах:

Зворушливі історії про вихователів і наставників…

До Дня вчителя зірки гостросюжетного серіалу «Опер за викликом» поділилися зворушливими історіями про вихователів і наставників, які зіграли в їхньому житті важливу роль.

Марія Пашкурова-Петренко

У мене за життя було багато вчителів. Були шкільні, були в коледжі за обох навчань. Але найулюбленішим і найголовнішим вчителем у моєму житті є мій чоловік, художній керівник театру «Віримо!», мій майстер – Володимир Петренко. 18 років я вчуся в нього і досі продовжую. Мені дуже пощастило, що його самовдосконалення не припиняється. З ним завжди цікаво, він завжди йде попереду, а потім ділиться знаннями зі своїми учнями та акторами. Саме завдяки чоловіку я так полюбила мистецтво Театру, що повністю присвятила йому своє життя. У мене дві освіти і обидві пов'язані з театром. Цього року я ще вступила до Карпенка-Карого на факультет театрознавства. Тому після закінчення, дай Бог, їх буде три. (усміхається)

Павло Вишняков

Нещодавно у рамках проєкту «Залізна зміна» ми з Акмалом Гурєзовим їздили на акторський майстер-клас для дітей до Хмільника. На зворотній дорозі міркували, наскільки важливо, який в тебе вчитель, і як сильно вихователі впливають на нас в юнацтві. Якщо вчитель цікавий, то й дитина проявляє інтерес, залучається до навчання, розвивається. Якщо ж навпаки – мотивація вчитися зникає. Так було зі мною в дитинстві, і саме це ми з Акмалом відчули під час нашого майстер-класу. Ми старалися зробити нашу зустріч веселою, запальною, віддавали дітям енергію і у відповідь бачили, як горять їхні очі. (усміхається) 

Артем Мартинішин

З першого класу у мене в щоденнику стояв запис «незадовільна поведінка», бо я був надто активним, голосним, багато жартував на уроках. Як ви розумієте, на початку 1990-х це не заохочувалося, тому деякі вчителі були не в захваті від мене. Але траплялися й ті, хто розумів жарти, вмів цікаво викладати і був на одній хвилі з учнями. Для мене такими особливим людьми були вчитель фізики Валерій Михайлович і вчителька історії Валерія Михайлівна. Вони не родичі, але навіть прізвище у них однакове – Тесличко. Неймовірний збіг! (усміхається) Користуючись нагодою, переказую їм вітання!

Нагадаємо, що прем’єра шостого сезону серіалу «Опер за викликом» відбудеться 9 жовтня о 20:00 на телеканалі 2+2. У нових серіях головний герой Артем Трофимов раз і назавжди вирішить, що для нього важливіше — життя сестри чи вірність команді, за яку він колись був готовий лягти під кулі.

«Опер за викликом» – культовий детективний серіал каналу 2+2 про Департамент кримінальної розвідки та оперативника Артема Трофимова, які розкривають найзаплутаніші справи завдяки майстерності перевтілення, шантажу й маніпуляціям. У новому сезоні глядачі побачать 24 серії.

Шостий сезон серіалу «Опер за викликом» знімали в Києві у 2021 році.

У головних ролях: Павло Вишняков, Олександр Ігнатуша, Олександр Пожарський, Артем Мартинішин та Марія Пашкурова-Петренко.

Джерело: afisha.bigmir.net

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Жертви в ім'я війни: як в рф мільярди доларів витрачаються на вбивства, коли могли б запобігти хвилі катастроф?
Жертви в ім'я війни: як в рф мільярди доларів витрачаються на вбивства, коли могли б запобігти хвилі катастроф?

Це стратегія, яка не тільки відволікає увагу від реальних проблем країни, але й…

Цікаві факти про блискавку: чи влучає громовиця двічі в одне місце і чому не варто стояти там, куди вона поцілила?
Читати більше