Актор серіалу «Опер за викликом» Павло Вишняков вишив картину заради ЗСУ

Опер за викликом
Актор серіалу «Опер за викликом» Павло Вишняков вишив картину заради ЗСУ
Поширити в соціальних мережах:

З перших днів вторгнення актор активно волонтерить і заснував свій благодійний фонд…

Телеканал 2+2 продовжує показ прем’єрного шостого сезону детективу «Опер за викликом», головну роль у якому зіграв актор Павло Вишняков.

Новий сезон серіалу був знятий наприкінці 2021 року. Коли за декілька місяців після зйомок розпочалася повномасштабна війна, Вишняков був у Києві. З перших днів вторгнення він активно волонтерить, а минулого року заснував свій благодійний фонд і допомагає нашим захисникам, парамедикам і діткам. 

«Спочатку ми допомагали одягом і їжею військовим, теробороні Києва. Розвозили медикаменти, продукти бабусям і дідусям. Коли деокупували Київську й Чернігівську області, відправляли їжу, дитячі бокси родинам з дітками до трьох років. Потім акцент змістився на військових – забезпечення та медицину. Ми виїжджали з продуктовими наборами на деокуповані території Чернігівської, Харківської, Херсонської областей, до військових в Ізюм, Краматорськ. Зараз на постійній основі допомагаємо також інклюзивним діткам Оболонського району», — розповідає Павло Вишняков.

Нещодавно актор оголосив про великий збір — один мільйон гривень на тактичну медицину для наших захисників та захисниць. На зібрані кошти волонтер планує закупити: оклюзійні пов’язки, турнікети, бандажі, гемостатики, шини та багато іншого. 

Заради збору актор навіть повернувся до свого хобі — вишивки бісером. Павло власноруч вишив картину, котру придбали за 45 тисяч гривень на благодійному аукціоні.

«З цією картиною пов’язана довга історія. На ній зображено перехрестя. Перша голочка була зроблена 2013-2014-го, я навіть знав, для кого її роблю. Але потім стався Майдан, моє ставлення до цієї людини змінилося — і я полишив вишивання. Картина дуже довго лежала, я не міг до неї доторкнутися. Вдруге взяв її, коли під час повномасштабної війни українські актори зробили аукціон act_lots, де збирали гроші на швидкі для військових. Майже тиждень я намагався підійти до картини, але так і не склалося. Згадав про неї, коли ми організовували благодійний захід. Два тижні доробляв її: до півночі вирішував усі справи фонду, а потім до третьої години ночі вишивав», — згадує Вишняков.

Ви також можете доєднатися до ініціатив Благодійного фонду актора. Пам’ятайте, що кожна гривня надзвичайно важлива для тих, хто потребує допомоги!

Підтримати збір Благодійного фонду Павла Вишнякова:

Банка — https://send.monobank.ua/jar/3Nn8RmkH6

PayPal — Vyshniakov.cf@gmail.com

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше