Актор «Опера за викликом» розповів, як потрапив у серіал лише з другої спроби

Опер за викликом
Актор «Опера за викликом» розповів, як потрапив у серіал лише з другої спроби
Поширити в соціальних мережах:

Відверте інтерв'ю з актором Артемом Мартинішиним…

Перші місяці батьківства актор Артем Мартинішин провів на майданчику шостого сезону серіалу «Опер за викликом», в якому він грає хакера Департаменту кримінальної розвідки, генія Славіка. І хоча цей період став для нього непростим випробуванням, актор з усмішкою згадує ті недоспані ночі, репетиції та зйомки проєкту.

Чому Мартинішин потрапив у серіал тільки з другої спроби, як на актора вплинув його серіальний герой – про це та більше він розповів у інтерв’ю.

Пам’ятаєте, як почався ваш шлях у серіалі «Опер за викликом»?

Мене не одразу хотіли брати на роль Славка – шукали актора молодше. Якби ж продюсери знали, що в театрі у свої майже тридцять я граю 11-річного хлопчика. (сміється) Вся справа у щетині, без неї я – інша людина. Так ось, мені відмовили, але за місяць безрезультатних пошуків знову запросили на проби. І раптом усе склалося. Я відчув, що це абсолютно мій герой і Славік з’явився в моєму житті. Важко повірити, що це було шість років тому!

До речі, за задумкою авторів Славік мав бути не тільки молодшим, але й не таким гострим на язик. Але мені не хотілося, щоб він був нудним айтішніком в окулярах. Я розумів, що в серіалі й так багато напружених моментів, розслідувань, драми, тому інтерпретував його текст з гумором.

Головний актор Павло Вишняков зізнавався, що через роль став більш мовчазним і стриманим у житті. А на вас Славік вплинув?

Я однозначно став більше розбиратися у техніці. І взагалі «Опер за викликом» зробив мене добрішим. Я так багато часу граю в образі щирого і милого Славка, що у житті став спокійнішим.

Чим дивуватиме серіал у новому сезоні?

Впевнений, фінал шокує глядачів. Аж до останньої серії незрозуміло, чи зможе Департамент кримінальної розвідки вибачити Трофимова за зраду і чи вдасться оперу нарешті врятувати сестру. Інтрига зростатиме!

Для мене цей сезон, справді, особливий. І не тільки тому, що під час зйомок у мене народилися діти. Але й через круту атмосферу на майданчику. Ми з хлопцями потоваришували за шість років і вже на 100% розуміємо один одного в кадрі, вільно імпровізуємо, підколюємо, підтримуємо. Наприклад, Саша Пожарський, який став батьком двійнят на кілька сезонів раніше, розповідав мені про підводні камені батьківська. Треба було слухати його уважніше. (сміється) «Хімія» між акторами відчувається на екрані. І це класно.

Яким було 24-те лютого для актора та його сім’ї, про роботу в таксі та творчість, а також, хто для нього став відкриттям впродовж повномасштабного вторгнення – читай у повному інтерв’ю виданню afisha.bigmir.net

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше