ТОП-4 феномени русалок, знятих на камеру

ТОП-4 феномени русалок, знятих на камеру
Поширити в соціальних мережах:

Виглядають вони як люди, але замість ніг – риб'ячий хвіст

6-7 липня – свято Івана Купала. З ним пов'язані безліч традицій, казок та легенд. Одна з них – це те, що на Івана Купала міфічні істоти – русалки – намагаються затягнути до себе в пучину морську різних роззяв. За повір'ям, русалки живуть у глибинах морів, озер, річок та океанів. Виглядають вони як люди зверху, а ось замість низу тулуба у них риб'ячий хвіст. Хтось вірить у це, хтось – ні. Однак в інтернеті раз у раз з'являються повідомлення про те, що люди зустрічалися з русалками.

Дивіться також: ТОП-5 місць для екстремальної риболовлі

Редакція сайту телеканалу «2+2» зробила підбірку з ТОП-найвідоміших фото, на яких, нібито, відображені русалки. Правда це чи ні – вирішувати тільки вам!

Русалка на камені в Ізраїлі

Фото: joinfo.com

Одне з найгучніших відео в інтернеті – це те, яке зняли в Ізраїлі. Двоє молодих людей вирішили прогулятися біля моря і на камені, неподалік берега, помітили людини – дівчину. Молоді люди придивилися і відразу ж почали діставати камеру – в силуеті вони чітко побачили людське тіло і риб'ячий хвіст. Але найдивніше те, що того дня в поліцію надійшло понад 15 повідомлень від людей, які стверджували, що бачили русалку. Примітно, що між собою вони знайомі не були.

Дивіться також: ТОП-7 крутих розваг в Україні

Русалка на узбережжі Іспанії

Фото: rusalki-in-russia.ru

Цю фотографію зробив турист, який плив екскурсійним катером по узбережжю Іспанії. Він вирішив зафіксувати для себе красивий берег, а замість цього зняв «бомбу» для ютуба.

Русалка під водою (Каспійське море)

Дайвер вивчав дно моря і милувався косяками риб, як раптово в його об'єктив потрапила невідома істота, схожу на русалку з довгим хвостом. На відео автора можна помітити, що пливе це створення, смикаючи плавцем, а не «колінами», як люди у костюмах.

Дивіться також: ТОП-5 найбільш неприємних професій у світі

Русалка-трюкачка в Бразилії

Істоту з хвостом, як у риби, було зафіксовано в річці Бразилії. Очевидці кажуть, що вона нагадує щось середнє між молодою дівчиною та рибою. З'являється лише на заході та виконує кілька трюків, після чого – зникає під водою.

Можна подумати, що всі ці відео і фото – монтаж. Однак поки цього ще ніхто не довів. А ось слова очевидців є і це – факт. Навіть в Україні є чоловік, який стверджував, що знайомий з русалкою. Більш того, він показав односельцям свою дитину, яку йому, нібито, народила білява красуня з риб'ячим хвостом. Проект «Загублений світ» вирішив у всьому розібратися. Що з цього вийшло – дивіться прямо зараз у сюжеті:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше