Рейтинг країн, де найчастіше зраджують

Рейтинг країн, де найчастіше зраджують
Поширити в соціальних мережах:

У яких країнах живуть найвірніші, а у яких навпаки – схильні до зради партнери? Ви будете здивовані!

Ставлення до союзу між чоловіком і жінкою в різних куточках світу може кардинально відрізнятися. Для жителів одних країн зрада чоловіка або дружини – неприємність, про яку можна швидко забути. У той же час в інших країнах подібний вчинок відносять до категорії непробачних.

Відомий бренд презервативів Durex провів дослідження, яке було опубліковано в журналі The Independent. Дослідники опитали жителів кількох десятків країн і з'ясували, де чоловік та жінка зраджують один одному найчастіше.

  • Таїланд

Таїланд тримає світовий рекорд по національній розбещеності з показником подружньої невірності 56%. Завдяки вільній проституції він став епіцентром міжнародного секс-туризму і лідером рейтингу. Тому не дивно, що представники місцевого населення користуються тими ж послугами, що і гості їх країни.

  • Данія

Ця скандинавська країна має показник подружньої невірності 46% – практично кожен другий житель Данії зізнався в тому, що зраджує своєму партнеру. Данія в цьому сенсі взагалі є дуже демократичною країною: сімейні готелі тут знаходяться поруч з магазинами для дорослих. 

  • Італія

В Італії показник невірності становить 45%, але це мало кого дивує, з огляду на те, яке склалося уявлення про італійців. Проте в Італії досить низький коефіцієнт розлучень.

  • Німеччина

Німеччина з показником 45% посідає четверту позицію нашого рейтингу, що вище, ніж можна було очікувати. Як і у Франції, зрада тут більш соціально прийнятна – близько 60% німців, які, згідно зі статистикою, вважають невірність морально допустимим явищем. 

  • Франція

У Франції зраджують 43% населення, що може здатися незначним, враховуючи міжнародну репутацію французів. Однак французькі соціологи відзначили стабільне зростання любителів "сходити наліво". Наприклад, на початку 1970-х їх налічувалося всього 19%. 

  • Норвегія

У цій країні показник невірності дорівнює 41%, що наблизило її до екватора списку. Норвежці багато спілкуються в Інтернеті, що дозволяє їм заводити випадкові знайомства. До того ж Норвегія – досить популярна туристична країна, що також сприяє збільшенню позашлюбних зв'язків серед місцевих жителів. 

  • Бельгія

У Бельгії показник подружньої невірності становить близько 40%. При цьому щонайменше 10% населення країни часто відвідують веб-сайти, що надають послуги з пошуку знайомств для позашлюбного спілкування. 

  • Іспанія

В Іспанії любителів "ходити наліво" трохи менше, ніж в попередніх країнах, і цей показник дорівнює 39%. Цікаво й те, що в Іспанії дуже високий коефіцієнт розлучення. Тому показник невірності в цій країні міг бути трохи вище, якби подружня зрада не приводила розривів відносин. 

  • Фінляндія

Показник невірності в Фінляндії становить близько 36%, при цьому зрада там є більш соціально прийнятною, ніж в деяких інших країнах світу. Більш того, велика частина позашлюбних зв'язків громадян Фінляндії носить багаторазовий характер протягом одного шлюбу. 

  • Великобританія

У Великобританії показник подружньої зради можна порівняти з фінським – 36%. Однак в цій країні невірні подружжя набагато більше схильні до почуття провини. Великобританія нехай і входить в число лідерів, але подружній обман тут засуджується і тому ретельно приховується.

А от найвірніші дружини і чоловіки, якщо вірити результатам дослідження, живуть в Туреччині і Палестині.

До речі, у 2004 році турецький уряд мало не прийняло закон про подружню невірність. Він передбачав за похід "наліво" до трьох років тюремного ув'язнення. Однак прийнятий законопроект так і не був – багато в чому через тиск з боку Євросоюзу. Адже в той рік активно обговорювалася можливість вступу Туреччини в ЄС, і в Брюсселі визнали, що такий закон повністю суперечить основним європейським цінностям.

Читайте також:

5 професій, які мають найвищі показники розлучень

Топ-5 ознак того, що ваші стосунки приречені

Рейтинг проблем, які вирішує оргазм




Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Читати більше