5 професій, які мають найвищі показники розлучень

5 професій, які мають найвищі показники розлучень
Поширити в соціальних мережах:

Трудоголіки ризикують зруйнувати шлюб і це усім відомий факт. Вчені пішли далі і визначили рейтинг професій, які мають найбільшу кількість розлучень.

Люди як причини розлучення найчастіше називають: зрада, відсутність спілкування або те, що вони більше не люблять свого партнера. Зазвичай вибір кар'єри не виступає причиною, але, можливо, професію потрібно брати до уваги.

Топ-5 фраз, які кожен батько має сказати синові 

Аналітик Натан Яу використовував дані п'ятирічного опитування американського співтовариства в Бюро перепису населення США, щоб зрозуміти, які професії пов'язані з найвищими показниками розлучень, і він розкрив кілька досить цікавих тенденцій.

Хоча ви, напевно, чули, що 50 відсотків усіх шлюбів закінчуються розлученням, це насправді не так. За даними аналітика, реальне число становить близько 30,8%, що включає в себе перший, другий та навіть десятий шлюби. Коли мова йде про перші шлюби, близько 20-25 відсотків з них закінчуються розлученням.

  • Менеджери ігрового бізнесу

Відкривають рейтинг професій з найвищим рівнем розлучень на рівні 52,9% – ігрові менеджери, які працюють у казино та компаніях, що працюють в ігровій сфері.

"Вони працюють у сфері, яка передбачає вплив алкоголю та взаємодії з багатьма людьми в дуже святковій атмосфері", – говорить Патріція М. Барбаріто, керуючий партнер юридичної фірми "Ейнхорн Гарріс" у Нью-Джерсі.

Постійна нічна робота, алкоголь, безліч нових знайомств – ці речі призводять до постійних скандалів удома та розлучень.

  • Бармени

Це не може бути великим сюрпризом, що номер два в списку барменів, із 52,7 відсотками, оскільки вони працюють в аналогічному середовищі з ігровими менеджерами. Їхня робота передбачає нічні зміни, велику кількість алкоголю та взаємодію з багатьма людьми. Крім того, бармени часто розраховують на чайові, тому вони мають достатньо стимулів бути дружніми (і навіть кокетливими) з клієнтами. Емі Сандерс, адвокат із сімейного права та розлучення, стверджує, що це рецепт стихійних сімейних лих.

"Більшість барменів не можуть залишити робоче місце, поки їх останній клієнт не піде, тому вони часто затримуються", – вважає адвокат сімейного права Алісон Максим.

  • Працівники авіакомпаній.

Ця професія може здаватися неймовірно легкою, цікавою та романтичною, але це також робота, яка має 50,5 відсотків розлучень. Стюардеси та пілоти рідко бувають вдома та мають високий рівень стресу. Їхні половинки часто влаштовують скандали через ревнощі.

  • Військові.

Військові мають 30% розлучень. У представників цієї професії найважливіші завдання перед країною, але абсолютно нестійкі шлюби. Ймовірно, через тривалі відрядження в місця бойових дій і високий ризик для життя, з яким не можуть впоратися їх половинки, які очікують улюблених з війни. Звичайно, велику роль грає і посттравматичний синдром.

  • Менеджери з продажу.

49,7 відсотків розлучень у менеджерів з продажу. Ця професія має високий відсоток розлучень через постійний стрес. Кожен день вони змушені вислуховувати людей, які кричать на них по телефону, а потім їм потрібно йти додому і бути добрими. На думку Натана Яу, більшість колекторів також розлучаються з тих же причин.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше