5 найкрутіших фільмів за участю Джейсона Стетхема

5 найкрутіших фільмів за участю Джейсона Стетхема
Поширити в соціальних мережах:

Актор, що з’являється лише у найпопулярнішому кіно

Без сумнівів, п’ятірку хітових фільмів за участю крутого хлопця Джейсона Стетхема відкриває бойовик «Перевізник». Цей фільм входить до переліку тих, котрі завжди цікаво переглядати ще раз і ще раз.

Перевізник (1 та 2 частини, 2002р, 2005р)

У першій частині бойовика головний герой, колишній військовий Френк Мартін стає відомим тим, що може доставити особливо цінні пакунки у надкороткий час, до того ж, не ставлячи зайвих запитань.

Клієнти задоволені, а Джеймс має змогу заробити непогані гроші. Та до Френка надійшло ще одне доволі непросте замовлення – доставити за призначенням «живий» вантаж.

Продовження гучного фільму відомого продюсера Люка Бессона стає не менш захопливим. У другій частині бойовика перевізник Френк вирішує зав’язати з кримінальним бізнесом. Колишній військовий переїжджає з берега Середземномор’я до Майамі. Там чоловік починає, здавалося б, спокійне життя – влаштовується на роботу звичайним шофером одного багатія. Та коли викрадають малолітнього сина Френкового боса, він без роздумів знову поринає у кримінальний світ.

Читай також: Топ-5 найновіших бойовиків, котрі не залишать байдужим нікого

Великий куш (2000р)

Ця комедія від режисера Гая Річі точно не залишить байдужим нікого. У лондонському Іст-Енді справжнісінький гангстер Френкі на прізвисько «Чотири пальці» має передати цінну річ, величезний алмаз своєму американському босові. Та про цю операцію стає відомо британським кримінальним авторитетам, які за будь-яку ціну готові не дати плану Френкі втілитися у життя. Чи вистачить головному героєві сил та хитрощів, аби обвести навколо пальця справжніх британських мафіозі?

Останній рубіж (2013р)

Цей американський бойовик, що перетворюється у неймовірно захопливий детективний трилер точно полоскоче вам нерви. Колишній співробітник Інтерполу на ім’я Філл разом зі своєю 9-річною донькою переїжджають у невеличке містечко, щоб жити там звичайним розміреним життям. Та чи дійсно ця місцина є на стільки спокійною, як здається на перший погляд? Невже тут на кожному кроці кишить насильством та ненавистю? Та хто такий Алігатор, який тримає в страху усіх навколо?

Варто переглянути: Телеканал 2+2 та MEGOGO знімають новий детективний серіал «Плут»

Захисник (2012р)

Ще один приголомшливий фільм за участю Стетхема доводить, що цей актор – один з найталановитіших у світі. І не дивно, що з ним співпрацюють найвідоміші продюсери, котрі створюють справжніх легенд світової кінематографії.

Сьогодні Люк Райт – звичайний безробітний, але не так давно він був кращим з кращих у секретній службі. Хлопець стає випадковим свідком нападу на 12-річну дівчинку в метро. У ході спілкування з дитиною, Люк помічає, що у неї феноменальна пам’ять, а також унікальна здатність розгадувати цифрові коди будь-якої складності. Але чи вдасться цим двом вислизнути з рук азіатської мафії? Цей фільм точно вартий перегляду.

В ім’я короля (2007р)

На невеличке містечко Стоунбрідж нападають люті монстри – кроги, на чолі зі злим магом, який бажає захопити королівство. Вони вбивають сина Фермера і викрадають його дружину. Разом зі своїми друзями Фермер збирається власними силами звільнити кохану та вирішує помститися за загиблого сина.

Не пропустіть, вже цієї пятниці, 11 червня, в ефірі телеканалу 2+2 вийде одразу три частини бойовика з елементами фентезі «В ім’я короля» о 19:25, «В ім’я короля-2» о 21:55 та «В ім’я короля-3» о 23:50

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше