Топ-5 найновіших бойовиків, котрі не залишать байдужим нікого

Топ-5 найновіших бойовиків, котрі не залишать байдужим нікого
Поширити в соціальних мережах:

Вдала ідея для перегляду у вихідні

Редакція сайту 2plus2.ua зібрала найсвіжіші та найцікавіші фільми в жанрі «бойовик», що вже встигли нашуміти цього року своїми прем'єрами.

Гнів людський

Ще один захоплюючий бойовик режисера Гая Річі, який не залишить байдужим нікого. Гостросюжетний фільм у головній ролі з улюбленцем мільйонів Джейсоном Стейтемом змусить задуматися про те, що в будь-якій ситуації необхідно зберігати людську подобу.

Хілл - таємничий і холодний на вигляд джентльмен, у якого всередині вирує жага справедливості. Переслідуючи особисті мотиви, він проникає в інкасаторську компанію, щоб вийти на співучасників серії багатомільйонних пограбувань, які сколихнули Лос-Анджелес. У цій непростій грі у кожного - своя роль, але під підозрою опиняються всі. Винних обов'язково спіткає гнів людський.

Читай також: Телеканал 2+2 знімає новий кримінальний детектив «Козирне місце»

Ґодзілла проти Конга

«Монарх» - секретна організація, співробітники якої займаються дослідженнями титанів - найбільших монстрів, які проживають по всій земній кулі. Керівництво цієї таємничої корпорації вирішує відправити на острів Черепа невелику експедицію, щоб знайти причини появи чудовиськ.

Конг і група вчених вирушають в наднебезпечну подорож у пошуках рідної домівки гіганта. Несподівано вони зустрічаються з розлюченим Ґодзіллою, який руйнує все на своєму шляху. Битва двох титанів - лише мала частина таємниці, захованої в надрах Землі.

Ніхто

Спокійний і непомітний чоловік живе звичайним життям, поки одного разу, рятуючи жінку від нападу бандитів, не відправляє одного з хуліганів в лікарню. Пізніше він дізнається, що зловмисником виявився брат впливового гангстера. Тепер нещасному одинаку доведеться вступити в протистояння з бандою головорізів.

Оскільки розраховувати головному герою ні на кого, єдиною надією є відновлення справедливості з найменшими втратами для всіх учасників конфлікту.

Читай також: Телеканал 2+2 та MEGOGO знімають новий детективний серіал «Плут»

Мортал Комбат

Коул Янг - боєць змішаних єдиноборств, який не раз погоджувався програти за гроші. Він навіть не здогадується про свою спадщину і чому імператор Зовнішнього Світу Шан Цзун посилає свого кращого воїна Саб-Зіро, на полювання за ним. Янг переживає про безпеку своєї сім'ї, і майор спецназу Джакс, володар такої ж позначки у вигляді дракона, як і у Коула, радить йому відправитися на пошуки Соні Блейд. Незабаром він опиняється в храмі Лорда Рейдена, Старшого Бога і захисника Земного Царства, який надасть йому притулок. Тут Коул Янг щодня тренується з досвідченими воїнами Лю Каном, Кун Лао і найманцем-ізгоєм Кано, готуючись разом з найкращими чемпіонами Землі протистояти ворогам у битві за Всесвіт.

Форсаж 9

Домінік Торетто спокійно живе зі своєю сім'єю, але він все одно відчуває, що небезпека десь поруч. Цього разу Домініку доведеться зіткнутися з примарами минулого, якщо він хоче врятувати своїх близьких. Команда знову збирається разом, щоб зупинити зухвалий план із захоплення світу, який придумав самий небезпечний злочинець на планеті.

Ситуація ускладнюється тим, що, виявляється, зловмисник - це брат Домініка, якого багато років тому вигнали з сім'ї.

У головних ролях американського бойовика: Шарліз Терон, Він Дізель, Наталі Еммануель, Мішель Родрігес

Більше цікавого відео шукай ТУТ

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Читати більше