Телеканал 2+2 та MEGOGO знімають новий детективний серіал «Плут»

Телеканал 2+2 та MEGOGO знімають новий детективний серіал «Плут»
Поширити в соціальних мережах:

Прем’єра запланована на осінній телесезон 2021 року

Телеканал 2+2 у партнерстві з MEGOGO розпочали зйомки нового гостросюжетного серіалу власного виробництва «Плут», прем’єра якого запланована на осінній телесезон 2021 року. Серіал «Плут» — це вже другий спільний проект компаній. В рамках співпраці показ детективу відбудеться на медіасервісі та телеканалі.

«Плут» — 16-серійний кримінальний детектив про кмітливого відчайдуха, наполегливого та безстрашного колишнього злочинця з прізвиськом Плут, який, переживши втрату близьких, бандитське юнацтво і роки у в’язниці, в один момент круто змінює свою долю. Разом з товаришем Андрієм, який працює керівником оперативної частини столичного відділу поліції, він провертає зухвалу аферу та стає «оперативником Станіславом Бойко» – їх спільним другом, який рік тому загинув. Нові документи, чуже ім’я та вперше у житті законна робота — у Плута є все, аби почати життя з чистого аркуша. Проте колишній в’язень влаштовується до поліції не лише з благородною метою, допомогти другу схопити небезпечного злочинця… Плут планує скористатися становищем, щоб підібратися до кримінального корупціонера, на ділянці якого він колись заховав викрадені діаманти.

У головних ролях: Андрій Клименков, Дмитро Паламарчук, Маріанна Дружинець, Сергій Дзялик, Данііл Мірешкін, Олена Турбал та інші.

16-серійний детектив на замовлення каналу 2+2 та медіасервісу MEGOGO знімає продакшен-студія «Sfera Film». Сценарій: Ігор Швецов, Дмитро Лисенко. Продюсери: Сергій Кизима, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Читай також: Телеканал 2+2 знімає новий кримінальний детектив «Козирне місце»

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше