ЗРК «Панцир-С1» у центрі москви: для чого на дахах у столиці росії встановили системи ППО?

Гроші
ЗРК «Панцир-С1» у центрі москви: для чого на дахах у столиці росії встановили системи ППО?
Поширити в соціальних мережах:

Також зенітно-ракетний комплекс поставили й неподалік резиденції путіна…

Днями у мережі з'явилися фото та відео з розміщенням ЗРК «Панцир-С1» у центрі москви, у тому числі на будівлі міноборони. Також очевидці помітили зенітно-ракетний комплекс поруч із підмосковним селищем заріччя, недалеко від резиденції президента росії володимира путіна. Що москва хотіла цим сказати? BILD зібрав основні версії:

Прихильники кремлівського режиму пов'язали встановлення систем ППО з п'ятничною зустріччю міністрів оборони та високопосадовців західних країн на базі США в Рамштайні. Мовляв, у такий спосіб кремль надіслав їм недвозначне послання про те, що якщо Захід схвалить постачання в Україну бойових танків, москву буде підготовлено до ескалації війни.

Критики «спеціальної військової операції», навпаки, зазначили, що ЗРК, що з'явилися на дахах, демонструють провал плану путіна завоювати Україну за три дні, і тепер москва змушена вживати захисних заходів. Можливо, ці заходи не є безпідставними, оскільки в останні тижні українські безпілотники вже не раз долітали до території росії.

Деякі західні оглядачі вважають, що до встановлення зенітно-ракетних комплексів у центрі москви не варто ставитись легковажно. Вони побоюються того, що кремль щось замишляє — щось настільки погане, що доведеться чекати удару у відповідь по столиці.

Ще одне пояснення полягає в тому, що кремль боїться своїх військовослужбовців, які можуть збунтуватися, якщо зрозуміють, що стали для влади «гарматним м'ясом» на війні з Україною. Саме тому путін та його оточення озброїлися на випадок можливого повстання чи державного перевороту.

Однак найімовірніша версія зводиться до того, що розміщення у столиці ЗРК «Панцир-С1» зроблено з метою пропаганди. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше