«Путін – типовий психопат»: професор психіатрії Каліфорнійського університету провів дослідження життя російського диктатора

Гроші
«Путін – типовий психопат»: професор психіатрії Каліфорнійського університету провів дослідження життя російського диктатора
Поширити в соціальних мережах:

У виданні The Insider з'явилася стаття з цікавим дослідженням…

В інтернет виданні The Insider з'явилася стаття, в якій американський нейробіолог, професор кафедри психіатрії та людської поведінки Каліфорнійського університету Джеймс Феллон, який спеціалізується на психопатичних розладах особистості, не сумнівається, що Путін — типовий психопат.

«Не можна когось побачити по телевізору та сказати «це психопат». Але, на мій погляд, у путіна справді були важливі передумови у розвиток для розладів особистості кластера Б – найнебезпечніших, включаючи психопатію і нарцисичний розлад особистості. – каже Фелон – Психопат скористається слабкістю та ізоляцією іншого, щоб у відповідний момент завдати удару. Ключовий метод путіна – не дати своїм противникам зміцніти. Завдати удару в момент їхньої найбільшої слабкості».

Причому професор вважає, що путін – психопат, який втрачає контроль над собою. А в такій ситуації він надзвичайно небезпечний і здатний на страшні речі. Джеймс Фелон радить Заходу — не виявляти слабкість:

«Виходячи з моїх знань військової психології, я вважаю, варто показати путіну, що захід не зупиниться ні перед чим. Слід створити потужний і обачний союз, який нестиме в собі наступне послання: «Ти підштовхуєш нас до точки, з якої ми можемо стерти тебе з землі. Ми не хочемо цього робити, але ми можемо».

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше