Катерина Нестеренко: 5 речей, які обов'язково повинні бути в автомобілі дівчини

ДЖЕДАІ
Катерина Нестеренко: 5 речей, які обов'язково повинні бути в автомобілі дівчини
Поширити в соціальних мережах:

Ведуча програми ДЖЕДАІ на 2+2 Катерина Нестеренко водить машину більше 15 років. Спеціально для видання Clutch вона розповіла, які речі неодмінно повинні знаходитися в автомобілі.

Перше авто з’явилося у ведучої Катерини Нестеренко ще на початку двотисячних. І це була не новесенька автівка.

На нову у мене бюджету, звичайно, не було, але один мій знайомий підказав мені, що в автосалонах продають підтримані авто з невеликим пробігом і повним техоглядом. Так я знайшла свого «пижика» з механічною коробкою передач, вишневого кольору за дуже приємною ціною, ще й в кредит. Це, звичайно, було для мене великим фінансовим ударом, тому що грошей мені вистачало тільки на бензин і помаду. Але з тих пір я вже 15 років за кермом.

Катерина Нестеренко, ведуча програми ДЖЕДАІ на 2+2

Якою ж автівкою Катерина володіє сьогодні?

Зараз у мене авто Mini One, який я сама привезла з Сицилії, пройшла процедуру розмитнення і гордо отримала київські номери. Це зручний міський автомобіль. Він мініатюрний, я завжди можу знайти місце для парковки, втиснуться в щільний потік руху і проїхати по вузьких вуличках в старій частині міста. Але все одно я, як будь-яка дівчина, вибирала його швидше за стильним зовнішнім виглядом і приємним дизайном.

Катерина Нестеренко, ведуча програми ДЖЕДАІ на 2+2

Що ж повинно бути у автомобілі кожної дівчини, за версією Катерини Нестеренко?

  • 1. Телефони екстрених служб.
  • 2. Зарядний пристрій для телефону.
  • 3. Відеореєстратор.
  • 4. Карта автомобільних доріг.
  • 5. Пара змінного взуття.

На випадок екстрених ситуацій я склала список різних сервісів з телефонами, які можуть допомогти поміняти колесо, підпорядкувати несправності в машині, відбуксирувати або евакуювати машину в разі необхідності. Також туди я додала номер страхової компанії. Коли я вперше після 5 років життя в Італії пробила шину на неосвітленій трасі в 100 кілометрах від Києва, спочатку трохи розгубилася, адже сама просто фізично не могла замінити її в цій непроглядній темряві. А на вулиці йшов дощ з мокрим снігом. Тоді виручили мої досвідчені колеги, які порадилися звернутися в мобільний шиномонтаж. З того часу у мене під рукою завжди є телефони подібних сервісів.

У ситуації з пробитою шиною мене в прямому сенсі врятував телефон. Не знаю, що б я робила, якби залишилася ще й без зв'язку, тому зарядка – обов'язковий атрибут. Сучасні смартфони сідають швидко, тим паче, якщо користуватися GPS.

Відеореєстратор я придбала досить давно. Без нього на українські дороги краще не виїжджати, тому що в разі ДТП свою правоту складно довести. Це я знаю точно, тому що регулярно доводиться розповідати про такі випадки в програмі ДЖЕДАІ.

Звичайно, в сучасному світі ми звикли користуватися GPS або мобільною навігацією, але паперову карту України теж варто завжди мати в машині на випадок, якщо пропаде сигнал або розрядиться пристрій. Крім того, електронні карти показують не всі дороги місцевого значення.

У мене завжди c собою пара змінного взуття на низькому ходу, тому що водити на підборах дуже незручно, особливо на далекі відстані. І навпаки, намагаюся також тримати в машині красиві туфлі і набір косметики на випадок, якщо несподівано в планах з'явиться «вихід у світ».

Дивіться ДЖЕДАІ з понеділка по п'ятницю о 18.50 на телеканалі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Читати більше