«Пошук ворога, розслідування справ та щоденні спецоперації» – прем'єра «Ангели-2» на каналі 2+2

Ангели
«Пошук ворога, розслідування справ та щоденні спецоперації» – прем'єра «Ангели-2» на каналі 2+2
Поширити в соціальних мережах:

У продовженні глядачів чекає ще більше вибухів та драми...

На каналі 2+2 – довгоочікувана прем'єра другого сезону екшен-серіалу «Ангели». У продовженні глядачів чекає ще більше вибухів та драми, а також заплутані розслідування та несподіваний головний антагоніст

ХТО ВІН – НОВИЙ ВОРОГ?

Вони – непереможні, рішучі та відчайдушні. Вони – універсальні бійці елітного спецзагону «Ангели». Щодня агенти виходять на надсекретні та ризиковані завдання, щоб захищати важливих для слідства свідків, відомих політиків чи бізнесменів, яким загрожує смертельна небезпека. Але зрада одного з бійців призвела до фатальних помилок. Як результат, серія провальних спецоперацій та втрата кількох членів команди.

– У другому сезоні випробування для «Ангелів» не закінчуються, – інтригують автори проекту. – Героїв чекає «невідомий», а тому ще небезпечніший ворог. Він бажає довести свій план помсти до кінця та знищити колись надпотужну команду. Він знає методи їхньої роботи і всі слабкі місця, а головне – готовий піти на все, ризикувати та битися до останнього, щоб досягти своєї мети.

angel2

ЗАГІН ГЕРОЇВ

Команду «Ангелів» посилять одразу двоє харизматичних, але абсолютно різних чоловіків. Безшабашного, авантюрного бійця із позивним Торч зіграє театральний та кіноактор Дмитро Вівчарюк.

– До «Ангелів» Торч був охоронцем у в'язниці. Він чесний дядько, виріс на вулиці, звик тримати слово. З в'язниці пішов через свавілля начальства та корупцію, шукав роботу та вирішив вступити до «Ангелів». Він експресивний, живе щодня як востаннє. Торч звик несерйозно ставитися до серйозних речей. З легкістю може вийти проти п'ятьох осіб із двома автоматами, ще й залишитися живим.

Вівчарюк називає свого персонажа «везунчиком». Але лише у фіналі, за словами актора, глядачі дізнаються, із чим пов'язана безтурботність Торча.

Роль ще одного новобранця дісталася акторові Тарасу Цимбалюку. Його герой Ваня – аналітик, який до служби в «Ангелах» ніколи не брав зброю до рук і не виходив на спецзавдання.

– Я такий радий, що у другому сезоні з'явилися Діма та Тарас. Потужно! Як на мене, з нас вийшла справжня команда. Я поріднився з цими хлопцями. Працювати з ними у кадрі – одне задоволення, – зізнається Саша Піскунов, який грає вже досвідченого бійця, командира загону Карпенка.

Також у головних ролях: Сергій Фролов, Анастасія Капінус та Віталій Ажнов.

ВІДЧАЙДУШНА КАТЕРИНА ФАЙН

У несподіваному амплуа на екрані з'явиться Катерина Файн. У першому сезоні її героїня Віолетта грає епізодичну роль, але у продовженні вона стане напарницею та опорою головного лиходія.

– Віолетта – безстрашна жінка. Дуже сильна духом, яка ніколи ні перед чим не зупиняється. Але інакше вона б не змогла, бо в кримінальному світі дуже жорсткі правила.

У першій частині Віолетта мала доставити босові важливого свідка, але угода зірвалася - її спіймали, і дівчина потрапила до в'язниці. За ґратами її підтримувала кохана людина Ден, який в продовженні стане одним із головних героїв серіалу.

angel

ДІВЧАТА З КУЛАКАМИ

До речі, у героїні Катерини Файн буде одна з технічно складних бійок у детективі. Протистоятиме їй єдина дівчина в загоні «Ангелів» – Аділя.

– На підготовку та зйомку цієї бійки ми витратили багато часу. У нас були репетиції, тренування із професійними каскадерами. Скажу чесно, це був мій перший досвід зйомок із трюками. І це було круто!

А ось як згадує зйомки цього епізоду Настя Капінус, яка зіграла принципову та бойову Аділю.

– Це була складна сцена. Ми довго її опрацьовували. Але під час дубля Катя випадково залетіла мені рукою по щоці. І чесно кажучи, я переживала не за гулю, а за те, що вона злякається і буде обережною в наступному дублі. Довелося вмовляти її бити мене так само видовищно і сильно, як уперше. (Сміється).

«Якщо я вже постраждала, давай відіграємо бійку до кінця», - сказала я. - Начебто вийшло добре. Актриса зазначає, що такі насичені зйомки з трюками та боями не проходять без легких травм та забитих місць. Але щоб їх уникнути, на майданчику з акторами завжди працюють консультанти зі сценічного бою.

УВАГА: ВОГОНЬ!

Другий сезон «Ангелів» знімав режисер Тарас Рибальченко, який вирішив внести до серіалу ще більше драйву та екшену. Щодня актори брали участь у сценах із бійками, перестрілками, вибухами та погонями. Один із найбільш видовищних епізодів – трюк із машиною, до якого знімальна група готувалася два тижні.

– Спершу з машиною працювали каскадери. Її зробили легшою, обварили трубами, щоб під час зйомки автомобіль можна було перевернути. Він мав зіткнутися, а потім вилетіти на зустрічну смугу перевернутись і впасти на колеса.

Але не лише до цього кадру команда готувалася так ретельно. Перед кожною кіноперестрілкою вони проводили кілька репетицій.

– Усіх учасників знімального процесу чітко розставляють по точках, навіть оператора та освітлювачів. На майданчику обов'язково працюють піротехніки, які заряджають холості патрони та показують акторам, як правильно тримати зброю, щоб постріл не був направлений у камеру чи людину. Адже найголовніше – безпека.

Тарас Цимбалюк зізнається, що зйомки «Ангелів-2» стали для нього викликом. Але такий непростий досвід для будь-якого актора дуже корисний.

- В одному епізоді мені вперше довелося сісти за кермо старого мікроавтобуса на механіці. Я вів машину, паралельно відігравав сцену, стріляв, відбивався. Довелося попітніти. І таких ситуацій, які у хорошому розумінні вибивали мене із зони комфорту, було багато. Для чоловіка такий досвід безцінний

angely

КОХАННЯ ПІД КУЛЯМИ

Пошуки ворога, розслідування справ та щоденні спецоперації – лише частина пригод «Ангелів». Вдома на бійців чекає інший фронт – любовний.

– У Аділі начебто все складається. Їй вистачає сміливості розпочати стосунки, довіритись чоловікові і навіть повірити, що він зможе стати батьком її дитини. Але в якийсь момент її кохана людина пропадає на спецоперації. Що з ним сталося, хто стоїть за цим і як моя героїня вирішуватиме черговий виклик – глядачі побачать уже у серіалі. Скажу лише, що Аділя дуже зміниться за ці 16 серій, – розповідає Настя Капінус.

Непросто буде і героєві Сашка Піскунова.

– Будуть ревнощі, сварки і навіть спроба розпочати нові стосунки. Але зрештою, звичайно ж, переможе кохання.

Джерело: Теленеделя

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше